עבור לתוכן

עזרה במציאת לוח לSDRAM

Featured Replies

פורסם

אשמח אם תיעצו בעניין.

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM...

על כך יש לי 3 שאלות:

1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים?

2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'?

3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכיבים יהיו מהירים, ורק הוא עדיין 'רק 133'? אני 'קצר במזומנים' כך שאיני יודע אם כדאי לי להוציא 500 שקל נוספים בשביל זיכרון...

תודה רבה!

פורסם

1) קצת ישן אבל טוב אם הוא עונה לצרכים שלך,תוכל לשדרג את המעבד עד 2.2Ghz ואם אני לא טועה אז גם יותר,AGP לצערי הוא רק 4X וה FSB הוא רק 400Mhz.

2) לא אתה רק יכול או או.

3) תלוי בך אם ממש אין לך כסף אז קנה את הלוח הזה,אבל לדעתי רק בשביל זכרונות כאלו ענתיקה לשדרג למחשב חזק לא שווה,נסה למכור אותם או משהו.

פורסם

אין שום טעם שתחליף לוח בלי החליף את הזיכרון.

פורסם

תוכל למצוא בדגמי הBIOSTAR החדשים דגמים של לוחות שתומכים גם DDR וגם SDRAM ביחד כך שלא תצטרך לזרוק אותו גם אם תחליף בעתיד לDDR.

לדעתי הוא גם לא עולה יקר משהו בסביבות ה400 ש"ח או פחות בtrigger-point.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים