עבור לתוכן

חייב עזרה מתלבט בין שתי כרטיסי מסך וצריך לדעת אם בכלל הם מתאימים למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן

ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל)

המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

פורסם

מה הדגם המדוייק של הספק כח? אם מדובר בספק איכותי כמו Seasonic/Corsair אתה לא צריך להחליף שום דבר. 500W שרשום על הכרטיס זה כסת"ח של היצרן. אגב סביר להניח שיהיה לך צוואר בקבוק מהמעבד במשחקים חדשים אבל הוא לא אמור להיות רציני עם כרטיס כמו 5870.

פורסם
  • מחבר

מה הדגם המדוייק של הספק כח? אם מדובר בספק איכותי כמו Seasonic/Corsair אתה לא צריך להחליף שום דבר. 500W שרשום על הכרטיס זה כסת"ח של היצרן. אגב סביר להניח שיהיה לך צוואר בקבוק מהמעבד במשחקים חדשים אבל הוא לא אמור להיות רציני עם כרטיס כמו 5870.

הספק הוא של CWT CI POWER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים