פורסם 2013 במרץ 1212 שנים שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר.אשמח לעזרה
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים אני יודע שבחולון יש חנות, אני חושב ששמה פיסי גרף. חרטתי שם לאמא שלי על מקלדת של טאבלט. שקנינו בחו"ל..
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים כשהתעניינתי לגבי חריטה ללפטופ שלי, מצאתי מקום שנראה מקצועי באזור.לבסוף לא ביצעתי חריטה וזה הדבר הכי טוב שקרה לי. תוך זמן קצר מאוד התחלתי להקליד עיוור.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים כשהתעניינתי לגבי חריטה ללפטופ שלי, מצאתי מקום שנראה מקצועי באזור.לבסוף לא ביצעתי חריטה וזה הדבר הכי טוב שקרה לי. תוך זמן קצר מאוד התחלתי להקליד עיוור.קיבלת את ההחלטה לא לבצע חריתה או שזה קרה בטעות והרווחת?אני מתחיל לחשוב בזמן האחרון על מקלדות "נקיות" בלי שום כיתוב....
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים בתור אחד עם מקלדת מוארת (שגם לקח הרבה טעויות להתרגל אליה), אל תחרוט. לומדים להקליד על עיוור די מהרעכשיו גם הנייד שנקנה בחו״ל בעל מקלדת רק באנגלית
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים המקלדת שלי מוארת ובלי חריטה. עד שהחלטתי האם אני עושה חריטה או לא, ועד שהחלטתי לנסוע לאזור, כבר התרגלתי.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים תודה רבה, גיל ויאיר אקח את ההמלצות החשובות בחשבון (כל עוד לא צריך לחלוק מקלדת עם עוד מישהו...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.