פורסם 2013 באפריל 412 שנים חיברתי את המסך והוא באמת מדהים.יש לי בעיה עם כונן ה DVD כך שאיני יכול להפעיל את הדיסק.הצלחתי להוריד ולהתקין את הדריברים של המסך.אני לא מסוגל לשנות את הרזולוציה מ 1080 * 1920 המסומן עדיין כ Recommendedל 1440 * 2560 - מישהו יודע איך ניתן לשנות ?
פורסם 2013 באפריל 412 שנים כרטיס המסך הוא AMD 6850חיברתי את כבל ה DVI שהגיע עם המסך.הרזולוציה המקסימלית שטני רואה היא 1080 * 1920.אני אנסה להסיר ולהתקין את ה CATALYST
פורסם 2013 באפריל 412 שנים מוכר את זה שבמחסן?בנתיים לא, הוא נח. אני חייב לציין שהמפרט שלך שיעשע אותי.
פורסם 2013 באפריל 412 שנים אין קשר לדרייברים של המסך אלא של כרטיס המסך.הדרייברים של כרטיס המסך היו ונשארו של AMD - תוכנת ה CATALYST.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש.
פורסם 2013 באפריל 412 שנים טוב קיבלתי גם כן את המסך (אתמול) חיברתי אותו ולא ניתן לתאר עד כמה הוא גאוני. לעניין הבא: חיברתי את המסך והוא באמת מדהים. יש לי בעיה עם כונן ה DVD כך שאיני יכול להפעיל את הדיסק. הצלחתי להוריד ולהתקין את הדריברים של המסך. אני לא מסוגל לשנות את הרזולוציה מ 1080 * 1920 המסומן עדיין כ Recommended ל 1440 * 2560 - מישהו יודע איך ניתן לשנות ? 1. המסך אצלי מחובר ל LAPTOP ASUS N56VZ עם יציאת VGA (ימח שמם) ו HDMI. לכן כאשר אני חיברתי קיבלתי גם את הרזולוציה (הנמוכה ) של 1920x1080. בכדי לסדר את הבעיה הזאת יש לעשות את הדברים הבאים: א. המסך מאפשר 2560x1440 רק במקרה והוא מחובר עם כבל DVI-D או DP. ב. WINDOWS וכרטיסי המסך (חלקם לפחות) לא אוהבים את הרזולוציה הזאת משום מה לכן מה שעליך לעשות זה להוסיף CUSTOM RESOLUTION לכרטיס מסך שלך. ג. בכדי לדעת מה המסך מאפשר יש תוכנה נפלאה בשם EDID Manager אשר מראה לך את האופציות של המסך. ד. אני חוסך לך את השימוש בא והנה מה שהמסך שלך יראה לך כאשר תפתח אותה: (54-71) Detailed Descriptor #1: Preferred Detailed Timing (2560x1440 @ 60Hz) Pixel Clock : 241.5 MHz Horizontal Image Size : 597 mm Vertical Image Size : 336 mm Refresh Mode : Non-interlaced Normal Display, No Stereo Horizontal: Active Time : 2560 Pixels Blanking Time : 160 Pixels Sync Offset : 48 Pixels Sync Pulse Width: 32 Pixels Border : 0 Pixels Frequency : 88 kHz Vertical: Active Time : 1440 Lines Blanking Time : 41 Lines Sync Offset : 3 Lines Sync Pulse Width: 5 Lines Border : 0 Lines מה שאני עשיתי זה חיברתי את מתאם HDMI ל DVI-D (מאוד זול ופסיבי) ללפטופ ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך ושם הוספתי את הרזולוציה הנ"ל בצורה הבאה: כמובן שאתה לא צריך מתאם אבל אתה חייב את הכבל שהגיע עם המסך. שיהיה בהצלחה ותודה לכולם ובמיוחד ל nemesis על המהירות והאמינות!
פורסם 2013 באפריל 412 שנים תודה על המענה.1. חיברתי את כבל ה-DBVI שהגיע עם המסך.2. איפה נכנסים להגדרות כרטיס מסך בכדי להוסיף את הרזולוציה ? יש לי מעה"פ WIN7 x64.
פורסם 2013 באפריל 412 שנים כנס להגדרות של ה CATALYST לא של ה WINDOWS ותעדכן אותו לגרסה הכי אחרונה לפני.
פורסם 2013 באפריל 412 שנים תודה רבה.אני עוד מעט אנסה זאת.נכנסתי להגדרות ה CATALYST.אני מצטער שאני משגע אותך, אך לא מצאתי אפשרות Create Custom Resolution באף לשונית.באיזו לשונית זה אמור להיות ?תודה על כל הטרחה שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.