עבור לתוכן

שרשור מרוכז Samsung Galaxy S4 זמין ב- 29.4 (סקירות+תמונות+וידאו+מחירים)

Featured Replies

• תגובות 63
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצל אפל המצב לא יותר טוב, יש כאלה שיגידו שהוא יותר גרוע. עוד לא קיימת חברה שהמוצרים שלה חפים מבעיות (אולי בלאקברי ונוקיה?).

גם במכשירים של נוקיה לא חסרים באגים. ממש לא.

פורסם

פשוט לא קונים מספיק מהם בשביל שזה יעניין מישהו

פורסם
  • מחבר

נראה כמו חטיפת חשבון וניסיון לעוקץ. נראה כמה זמן זה ישרוד.

המכשיר לא יהיה זמין עד ה- 24.4 ובטח לא יעלה $500 למכשיר...

פורסם

יאפ..

ניתן רק להזמין בכמויות (מינימום 2)..

אולי הם אפילו גנובים..

פורסם
  • מחבר

ראית איזה חשבון יש לו ? מושלם. אין מצב שהוא היה מסכן אותו בשביל מכירה כזו, לכן זו חייבת להיות חטיפת חשבון.

זהו, העיפו את המכירה (אבל לא חסמו את החשבון). הצליח "למכור" 55 יח'...

פורסם

זה לפני מס ולגירסה האמריקאית שפחות מעניינת.

פורסם

רק לי מוריד בטירוף הגודל המוגזם? אני עם גלקסי 2 והגודל שלו נראה לי המקסימום שיכול להיות לי נוח.. מקסימום להשאיר באותו גודל את המכשיר עצמו ולהגדיל את שטח המסך..

רק בגלל זה אני שוקל לקנות אייפון כמכשיר הבא ולא גלקסי 4. מעצבן שכבר לא עושים טלפונים High end עם גודל נורמלי.

פורסם

רק לי מוריד בטירוף הגודל המוגזם? אני עם גלקסי 2 והגודל שלו נראה לי המקסימום שיכול להיות לי נוח.. מקסימום להשאיר באותו גודל את המכשיר עצמו ולהגדיל את שטח המסך..

רק בגלל זה אני שוקל לקנות אייפון כמכשיר הבא ולא גלקסי 4. מעצבן שכבר לא עושים טלפונים High end עם גודל נורמלי.

נקסוס..

4.7" כולל מקשים (ואפשר להוריד רום/לאנצ'ר עם PIE, שזה אדיר).

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך להיות איתו (עם ה- S3), יום שלם, ואח"כ תחזור עם תובנות (ה- S4 קטן דק וקל ממנו, והרבה יותר נוח לפי מבקרים).

היה לי את ה- S2, ה- S3 יותר נוח (יש לי אותו עכשיו).

זה לפני מס ולגירסה האמריקאית שפחות מעניינת.

מחירו של ה- S3 כשיצא בארה"ב היה $599, אז ה- S4 אמור להיות זול יותר, בנוסף ה- S3 היה זול מה- HTC HOX, אם ה- HTC One 32GB עולה באירופה (UK) כ- 420 פאונד ללא מיסים, ה- S4 אמור להיות זול יותר (למרות שכאן אני בספק).

פורסם

לאחי הקטן יש S3 ואני לא מתחבר לגודל הזה. לדעתי אם אפשר לעשות את זה טוב ובנוחות ב4' (והאייפון 5 הוכיח שאפשר) אז אני לא רואה צורך להגיע ל4.7'

פורסם

בסדר, אבל זוהי דעה ותו לא. כל אחד ומה שנוח לו. זה תלוי באופי השימוש, במאפיינים פיזיים יחודיים ובעוד 100 דברים.

פורסם

"לא מתחבר"?

תאמין לי, אחרי שתתרגל, לא תוכל לגעת באייפון.

הייתי צריך להתחבר לWiFi אצל אמא שלי באייפון,

והכל כל כך קטן ומעצבן שרציתי להרביץ למישהו -.-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים