עבור לתוכן

אויי נזק נזק, אפילו "הנדיבות" שלכם מעוררת רחמים...

Featured Replies

פורסם

2.5? לא נראה לי, אנחנו 5 מליון כאן, ולא לכל שני אמשים יש קן טלפון.

תוריד, פחות.

חות מזה, נניח שזה חצי מליון, אתה יודע כמה רווח הם עושים?!

P1000

פורסם

אפשר לנצל את ה-20 דקות האלה כדי לשלוח "צרור ברכות :AR15: :AR15: " לכמה מהמנהלים שם... במיוחד לאלה שקובעים את מדיניות התעריפים והעשיקה בתחום האינטרנט המהיר.

אם מדברים על זה...

אני כנראה לא מתחבר לוואו בגלל שזנק רוצים כרטיס אשראי! וזה לא רק זה, כשאבא שלי רצה למצוא לזה פיתרון הם ניתקו לו בפנים... משהו מלוכלך פה...

מה ??? מאיפה זה הגיע ?? WTF ??? אני התחברתי ל-ADSL ואף אחד לא צייץ אפילו בכיוון של כרטיס אשראי, חשבון הטלפון של הקו הזה אפילו לא משולם בהוראת קבע. רק ספקיות אינטרנט כמו חברות סלולריות גובות את התשלום ישירות מכרטיס אשראי ורק במקרים מסוימים הן מאפשרות הוראת קבע למי שאין כרטיס אשראי.

פורסם

עדיין, זה משהו שהם בכלל לא היו חייבים לתת,

אתה לא רוצה לקבל את "המתנה"? תשלם.

נ.ב

אנחנו קצת יותר מ-6 מליון כאן,

אז אל תזרוק סתם נתונים.

פורסם

קצת לא קשור אבל:

http://www.bezeq.co.il/template/default.asp?textSearch=&maincat=1&catid=183&pageId=2971&parentId=2012

צריכים לעשות את זה בכל בארץ כדי שאנשים לא יבזבזו 200 ש"ח על טכנאי שלא יודע כלום מהחיים שלו, ובא "להתקין" מודם.

חחחחחחחחחח ניסוי עלק ! כל מי שמבין טיפה במחשבים או שיש לו ממי לקבל עזרה יכול להתקין את זה בעצמו. זה לא כמו באינטרנט בכבלים שעושים שינוי בשקע של הכבלים וגם בודקים את עצמת הסיגנל ואם אין הפרעות כלשהן בקו. ADSL זה רק קו טלפון שעובר המרה וכל מה שצריכים זה את המודם ואת הספליטר-פילטר להפריד בין מכשיר טלפון למודם.

פורסם

קצת לא קשור אבל:

http://www.bezeq.co.il/template/default.asp?textSearch=&maincat=1&catid=183&pageId=2971&parentId=2012

צריכים לעשות את זה בכל בארץ כדי שאנשים לא יבזבזו 200 ש"ח על טכנאי שלא יודע כלום מהחיים שלו, ובא "להתקין" מודם.

חחחחחחחחחח ניסוי עלק ! כל מי שמבין טיפה במחשבים או שיש לו ממי לקבל עזרה יכול להתקין את זה בעצמו. זה לא כמו באינטרנט בכבלים שעושים שינוי בשקע של הכבלים וגם בודקים את עצמת הסיגנל ואם אין הפרעות כלשהן בקו. ADSL זה רק קו טלפון שעובר המרה וכל מה שצריכים זה את המודם ואת הספליטר-פילטר להפריד בין מכשיר טלפון למודם.

אצלי דווקא כן בדקו את עוצמת האות והפרעות...

פורסם

nazek rulz :)

my bro work there i got adsl 2 years now he bring the modem and all.

in start thy say no we cant do adsl in your place than my bro say blablabla i work in bezeq blablabla and thy he haaa ok so wait 2h and i bring new stuff and than i got adsl.

i know i an not good in eng... (xp(

פורסם

וינדוז XP צריך לבוא עם קורס ללימוד אנגלית

:)

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

nazek rulz :)

my bro work there i got adsl 2 years now he bring the modem and all.

in start thy say no we cant do adsl in your place than my bro say blablabla i work in bezeq blablabla and thy he haaa ok so wait 2h and i bring new stuff and than i got adsl.

i know i an not good in eng... (xp(

Yes!

my mother works in bezeq, so I had the adsl shit in the end of July 2000

and I still have it

and you know how much I pay for all this?????

120nis

and that includes the Bezeqint ISP & Bezeq's Modem

!!

:D

and you all pay like 250+nis !!!

(medium package)

:jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים