פורסם 2013 במרץ 912 שנים ראיתי ששינו את החבילות של הטריפללכמה דרגות,ומחירים.ראיתי בתנאים שיש הגבלה עד 50 גיגה תעבורהאיזה חבילה הכי משתלמת ? מבחינת ערוצים וחבילות.. והאם ספק של הוטנט איכותי וללא התנתקיות
פורסם 2013 במרץ 912 שנים היה לי הוטנט לפני שנה והרגשתי האטה מסוימת בתגובה של האינטרנט.אולי משהו השתנה מאז.בכל אופן יש אנשים שדי מרוצים מהם.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים לא שמעתי שבאמת מפעילים את הסעיף של ה-50 ג'יגה.. יש פה הרבה מורידים כבדים שמנויים בהוט, מישהו יכול לאשר שיש הגבלת נפח ?
פורסם 2013 במרץ 912 שנים אין שום מגבלת נפח בישראל, הסעיף הזה קיים אצל כל ספקיות האינטרנט ואצל שתי חברות התשתית.
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים כרגע באתר שלהם יש מסלול של 349 - 299 - 199 ואין 249. מחקו את זה במהלך הלילה או שלקחת את זה ממקום אחר כלשהו?דווקא החבילה שם היתה יכולה להיות טובה להורי
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים איך המהירות תגובה של האינטרנט אצלך?אצלי זה היה מגיב ממש לאט, וגם הפינגים היו מאוד גבוהים.בבזב"ל ההבדל הורגש מאוד מהר. (והייתי שמח לעבור להוטנט אם הם היו טובים יותר מבחינתי)
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים האמת שיש לי פינגים נמוכים יחסית, אפילו אני הופתעתי.מגיב כמו שצריך, אין לי תלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.