עבור לתוכן

האם כדי לקנות כרטיס מסך יותר טוב מ Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Reta

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב חדש ועכשיו קיבלתי אפשרות כספית שאני אוסיף עוד כמה מאות שקלים ואקח כרטיס מסך אחר יותר טוב.. השאלה אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל כרטיס מסך יותר טוב וכמה זה באמת ישפיע על הביצועים?

זה המחשב:

ntel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan

כמות: 1 - מחיר: ₪97

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1135

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3933

פורסם

הכרטיס שבחרת מומלץ מאוד ובמחיר טוב, הכל שאלה של כמה תרצה להשקיע ועל אילו הגדרות אתה מעוניין לשחק?

פורסם

אם חשוב לך להריץ PHYSX אז אמליץ על כרטיס של נוידיה

יש לך באותו תג מחיר את הGTX660 שקצת חלש ממנו, או ב-500 שקל יותר יקר את הGTX660-TI שמשתווה לו פחות או יותר מבחינת ביצועים, אבל לא הייתי משקיע עוד 500 שקל בשביל הTI , לי יש את ה7870XT ואני מאוד מרוצה ממנו סך הכל , אני בשביל הPHYSX עושה HYBRID עם כרטיס 9600GT שהיה זרוק אצלי בארון (יש איזה פאטץ' שמאפשר את זה, שרק החישובים של הPHYSX ירוצו על הכרטיס של נוידיה, לא מסובך יותר מדי, חפש על זה בגוגל תמצא המון חומר.)

אגב, זה אפשרי רק בלוחות שיש יותר מPCI-E אחד, אבל בכל מקרה לאנשים שאין כוח להתעסק בזה וחשוב להם הPHYSX הייתי ממליץ על GTX660 באותו מחיר. אומנם קצת חלש יותר, אך תמיכה בPHYSX שווה את זה לפי דעתי.

כך נראה משחק שתומך בפיזיקס, השוואה עם ובלי -

(לא כל המשחקים תומכים בPHYSX, אבל זה פיצ'ר שמאוד תורם לפי דעתי. אם לא הייתי יכול לעשות HYBRID הייתי הולך על הGTX660 בוודאות. )

פורסם

מטופש וילדותי לטעמי, גם ככה לא קיים ברוב המשחקים.

בטווח המחירים האלו עדיף את 7870xt שבעל פוטנציאל המהרה גבוה ונראה לי לוקח גם את ה660ti עם oc.

אם אתה רוצה להגיע לאיזור ה1500 שקל, אתה יכול לקחת כבר את ה7950.

פורסם

ל-7870XT אין פוטנציאל המהרה גבוה. הוא די סחוט מהמפעל.

פורסם

ואיך הוא מול ה660ti ?

קראתי שה7870 קצת יותר חלש מה660ti, מה עם ה-xt?

פורסם

אם ככה אז ה7870xt עדיף ובמחיר זול יותר :hat:

פורסם

הPHYSX נעלב ממך.

פורסם

יעבור לו..הרימו לו את האף יותר מדי :smile1:

פורסם

כנראה שחברת סוני לא חושבים כמוך.

פורסם

ברור שירצו להאחז בעוד משהו שיסחוף פלח שוק(ילדים) גדול יותר.

פורסם

אפשר להפעיל physx בכרטיסים של amd פשוט תיהיה ירידה בביצועים

בדיוק כמו שתהיה ירידת ביצועים בכרטיסים של nvidia עם אפקט ה tressfx החדש

בגלל התמיכה הגרועה שלהם ב directcompute בדור הנוכחי

?ACT=27&f=bench.jpg&fid=8&d=418&

פורסם

ברור שירצו להאחז בעוד משהו שיסחוף פלח שוק(ילדים) גדול יותר.

בסדר, הבנו שיש לך משהו נגד נוידיה, או נגד הPHYSX. זה לא קשור לילדים או לא, אנשים שקונים כרטיס מסך מעל 1000 שקל בד"כ אוהבים לשחק על גרפיקה גבוהה ועם כל הפיצ'רים והאפקטים, להם זה מוסיף! בגלל זה הם משקיעים כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך. זה שלך זה לא מוסיף או נראה בסדר, אתה יכול להמליץ שלך זה לא מפריע אם אין את זה, ולא מעבר. לא צריך לבוא ולהתחיל לזרוק פה משפטים ילדותיים כאלה.. תן להם להחליט בשביל עצמם ואת דעתך המפורטת תשמור לעצמך

לידע כללי: לא תמיד המשחק מאפשר את זה, בעזרת הפאטץ' שהזכרתי אפשר להפעיל גם אם יש לך רק כרטיס AMD אבל פשוט החישובים ירוצו על המעבד ולא הכרטיס מסך ובכך "יחנקו" אותו, ולכן תיהיה ירידה משמעותית בביצועים, וזה יכול להגיע בסביבות ה-30FPS (!) ירידה בביצועים, וזה נכון להיום אפילו למעבדי I7 מהחזקים ביותר.

Capture.jpg

פורסם

אין לי שום דבר נגד nvidia ויתרה מכך הלוואי והיה לי איזה gtx690 אבל זה נכון שתמיד היתה לי העדפה לamd.

אני עומד על כך שפיזיקס נראה ילדותי ועושה את בורדלנדס 2 עוד יותר.

?ACT=27&f=bench.jpg&fid=8&d=418&

לא ידעתי אפילו על האפקט החדש של amd, באמת נראה טוב.

בסדר, הבנו שיש לך משהו נגד נוידיה, או נגד הPHYSX. זה לא קשור לילדים או לא, אנשים שקונים כרטיס מסך מעל 1000 שקל בד"כ אוהבים לשחק על גרפיקה גבוהה ועם כל הפיצ'רים והאפקטים, להם זה מוסיף! בגלל זה הם משקיעים כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך. זה שלך זה לא מוסיף או נראה בסדר, אתה יכול להמליץ שלך זה לא מפריע אם אין את זה, ולא מעבר. לא צריך לבוא ולהתחיל לזרוק פה משפטים ילדותיים כאלה.. תן להם להחליט בשביל עצמם ואת דעתך המפורטת תשמור לעצמך

Capture.jpg

תראה את הסרטון ותגיד לי איזה אפקט היית מעדיף...גדול:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים