עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס מסך GTX670 ואני מחפש מעבד של אינטל שיתמוך בו

Featured Replies

פורסם

אהלן,

חשבתי בהתחלה לקחת את המעבד Intel Core i7 3770K אבל המליצו לי לקחת את i5 3570K

ואז עוד מישהו בכלל המליץ לי לקחת i5 3470

השאלה האם יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ה- FPS , בשילוב עם כרטיס מסך Gigabyte GTX 670 OC 2GB

ואיך הם מבחינת עלות/תועלת ?

תודה רבה

פורסם

תלוי מה השימושים.

אם זה לגיימינג, 3470 יהיה משתלם מאוד, ואם אתה רוצה גם לעשות אוברקלוק אז קח 3570K.

שאלה- אני רואה שפתחת דיונים במספר פורומים- למה שלא פשוט תפתח דיון אחד בפורום מפרטי מחשב, תענה על השאלון שנמצא שם בחוקי הפורום (בסטיקי) ונמליץ לך במקום אחד על חומרה מתאימה?

פורסם
  • מחבר

כן זה לגיימינג...

לגבי השאלה שלך, זה נעשה בלי כוונה, כי חשבתי שלכל פורום יש את ההתמחות שלו...

חשבתי שהכי נכון יהיה לשים את הפוסט הזה בפורום של כרטיסי מסך..

אתה בטוח שאין הרבה הבדל בין 3470 ל- 3770K מבחינת FPS? אני מפחד להתבאס בסוף שלא הוספתי עוד קצת כסף..

ואם 3470, אז איזה לוח-אם לקחת ? אני רוצה שהלוח יהיה איכותי, עם דברים בסיסיים וממוקד לתמוך במפרט הזה.. לדוגמא לא צריך SLI וכאלה.

בתכלס זה כל מה שאני צריך (מעבד ולוח-אם שיתמכו ב- GTX670 OC לגיימינג) , ולהבא אפנה פשוט לפורום מפרטים..

עוד משהו קטן, אשמח אם הלוח אם יהיה מחברת KSP כי אני קונה שם את שאר הרכיבים ואני מעדיף לקנות אותם ביחד..

תודה רבה

פורסם

המעבדים הללו בכלל לא מגבילים משחקים (גם i3 בקושי מגביל).

3770 מתאים בעיקר לאלו שעוסקים בתוכנות שצריכות כח עיבוד גדול ותמיכה בנימים (כמו תוכנות עריכה שונות, מכונות וירטואליות וכדומה).

כמו שאתה רואה, קשה לעזור כך- אתה נגרר לחומרה אחרת שלא קשורה לפורום הזה וגם לא מציין את כל הפרטים ההכרחיים שיעזרו לנו לקבוע איזו חומרה תתאים לך בדיוק.

על מנת שלא אתה ולא אנחנו נסתבך, כפי שאמרתי- פתח דיון בפורום מפרטים, עם כותרת תקינה+תשובות לשאלון שנמצא שם בחוקי הפורום ונעזור לך למצוא את כל הרכיבים הדרושים בדיון אחד ורציף.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים