עבור לתוכן

HTTPS

Featured Replies

פורסם

שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.

פורסם

כניסה לפייסבוק מhttps אמורה להיראות ולהתנהג כמו כניסה מhttp לכל דבר ועניין, כולל אפשרות לראות תמונות ולהשתמש באפליקציות או מה שזה לא יהיה. הבעיות שאתה מתאר כנראה נגרמות מסיבה אחרת.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי מעוד כמה מחשבים והם נכנסים רגיל לא HTTPS ואצלי זה אוטומטית נכנס לHTTPS זה לא נותן לי אפשרות לבחור בכלל זה לא אמור להיות ככה.ועוד משהו כשעוד יכולתי לשנות נטו לHTTP לבד ראיתי תמונות וזה נתן לי להשתמש באפליקציות עד שבכלל עכשיו כמו שאמרתי זה אוטומט עובר לHTTPS . השאלה היא איך מבטלים את זה?וכבר ציינתי את כל הדברים שניסיתי ללא הועיל.

פורסם

הבעיה היא לא בHTTPS אלא בצד שלך. דרך איזה גוף אתה מקבל גישה לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

תשתית של בזק עם ראוטר אלחוטי שמחובר פיזית למחשב שלי וספקית נטוויז'ן

פורסם

גם זה בטוח לא הסיבה לבעיה.

מה קורה כאשר אתה מעוניין להציג כל אובייקט (כמו תמונה) שלא מופיע אצלך?

פורסם
  • מחבר

לא קורה משהו מיוחד למשל בפייסבוק אני כמעט ולא רואה תמונות ולמעלה בשורת הכתובות כל קפיצה לדף אחר רואים למעלה את המנעול הירוק וHTTPS כאילו שהדף נעול

פורסם

אני יכול רק לנחש שזה הגדרות אבטחה באקספלורר. תשחק עם ההגדרות או שתאפס דפדפן. הכי טוב, תשתמש בדפדפן אחר.

פורסם
  • מחבר

רשמתי כבר בהודעה הראשונה שלי איפסתי את כל הדפדפנים אקספלורר גוגל כרום ופיירפוקס לברירת מחדל אפילו מחקתי והתקנתי חזרה הבעיה לא משם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים