עבור לתוכן

מפצל לכבל רשת

Featured Replies

פורסם

היי.

אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם.

מצאתי דבר כזה:

http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202

השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.

פורסם

אתה צריך לחבר אליו כבל רשת 8 סיבים והוא מפצל אותו ל2 כבלי רשת שכל אחד מהם ישתמש ב 4 סיבים, אתה זקוק לשני מפצלים כאלה, גם בצד השני של כבל תצטרך לחבר מפצל שכזה ולחבר שני כבלים ממנו אל הנתב שכן זה מתנהג כמו 2 כבלי רשת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני צריך פה לפצל כבל קיים (אני לא יודע כמה גידים יש בו אבל זה CAT5 ) אז זה לא פרקטי. העניין הוא שאני לא צריך ששני המחשבים יהיו מחוברים בו זמנית. חשבתי על מפצל כזה רק שיהיה עליו כפתור שבוחר את המחשב שיהיה מחובר באותו רגע והשני יהיה מנותק.

האם יש מפצלים כאלו?

פורסם

ייתכן ויש כאלו, תמשיך לחפש באיבי, אבל אם זה המצב אז המפצל שנתת לא מתאים לך ולא יעשה את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים