עבור לתוכן

האם יש אתרי חדשות ברמה גבוהה יותר מ-Ynet?

Featured Replies

פורסם

עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.

פורסם

אנחנו מדברים על חדשות פוליטיות, נכון?! במידה וכן, אני אישית אוהב את "ישראל היום" ברכבת, אתה יכול לעיין במהדורה המקוונת שלהם שגם ניתן להוריד כקובץ PDF.

אם מדברים על טכנולוגיה וכד', לא חסר אתרים טובים בהתאם לתחומיי עניין שלך.

פורסם

ואם בא לך הומור בריא או שאתה סתם פרנואיד ורואה שחורות מובהק - תיקדבקע.

פורסם

^וואו! העלת בי כרגע נשכחות מלפני שנתיים בביקור שלי בקנדה, איזה סבא יהודי אחד אמר לי שהוא מתעדכן באתר הזה בחדשות ישראל והוא מבין את "המצוקה הקשה שלנו". :P

נ.ב-

עפ"י האתר כדאי להכין את המסכות אב"כ והחדרים הממוגנים כי הפצצה קרובה יותר מתמיד... :lol:

פורסם

אתרי חדשות יש הרבה..

היית צריך לשאול - "האם יש אתר חדשות ברמה נמוכה יותר מ- ynet" (האמת שוואלה הוא מתחרה לא קטן בתחום...)

פורסם

^וואו! העלת בי כרגע נשכחות מלפני שנתיים בביקור שלי בקנדה, איזה סבא יהודי אחד אמר לי שהוא מתעדכן באתר הזה בחדשות ישראל והוא מבין את "המצוקה הקשה שלנו". :P

נ.ב-

עפ"י האתר כדאי להכין את המסכות אב"כ והחדרים הממוגנים כי הפצצה קרובה יותר מתמיד... :lol:

הגישה שלך מזכירה לי את היהודים באירופה ב1939

פורסם

ברגע שראיתי שמתחת לתמונה של נגמש הם רשמו טנק באחת הכתבות על קרבות בסוריה, הפסקתי לקרוא מאז בynet.

היתה גם כתבה פה שפרסמתי לפני שנה וחצי שהם פרסמו כתבה על הקרבות נגד קדאפי, ושמו קליפ youtube, כשמהלכו לאחר 30 שניות מתחילות להתעופף חלליות tie fighter מStar Wars. כלומר, הכתב, יחד עם העורך, "שכחו" לצפות בכל הסרטון והדביקו אותו ישר בלי לבדוק בכלל את התוכן. ולקח להם להחליף את הסרטון רק לאחר מספר שעות.

אתר חובבני ביותר בכל מה שקשור לידע על נושאים שהם כותבים וגם העורכים שם שווים ל...

פורסם

אתר חדשות עם מגוון תחומים רחב יחסית? רק הארץ לדעתי.

פורסם

אני אישית, מתעדכן בטלפון באלג'זירה דרך האפליקציה שלהם.

הם נותנים כותרות מהעולם, ודואגים שנהיה מיודעים לאלימות הכלל עולמית. לא רק במזרח התיכון.. http://www.aljazeera.com/

וסתם ככה לינקים מאתר"תג"

http://www.tag.co.il/SubCats.aspx?categoryid=70&topcategoryid=4

לגבי רמה, אני פחות מודאג מהרמה.

אלא צריך להשכיל ולזהות את הפרדיגמות מאוחרי הכותרות, ולדעת להפריד בין כותרת חדשותית לבין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים