פורסם 2013 במרץ 512 שנים הבנתי מהפרסומת של הוט שהם עברו לסיב אופטי, איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לסיב הזה או לתשתית הישנה ?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים או לשאול אותם, או לבדוק בארון התקשורת של הוט שנמצא בבניין שלך.שים לב שכרגע מדובר על עיר אחת (רעננה) שסימו לפרוס את הסיבים. ועוד 5 ערים שעובדים בהן כרגע על זה.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים זה נראה ככה: רק שהארון השמאלי למעלה יהיה סגור, והמתאם מסיב לCOAX יהיה סגור בקופסא ולא תראה את הקופסא השחורה למטה, אלא אתה תראה מכסה כסוף עליו שרשום CXE880
פורסם 2013 במרץ 512 שנים זה עובד לך כי התמונה שמורה אצלך בקאש. יש ל-HT הגנה נגד hot linking.(גם הלינק לא יעזור לו, הוא צריך להעתיק את הכתובת ולהכניס אותה בעצמו לדפדפן ידנית)
פורסם 2013 במרץ 512 שנים זה עובד לך כי התמונה שמורה אצלך בקאש. יש ל-HT הגנה נגד hot linking.(גם הלינק לא יעזור לו, הוא צריך להעתיק את הכתובת ולהכניס אותה בעצמו לדפדפן ידנית)אז למה אני רואה את התמונה?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים תודה Milford, עובד על ידי העתקה והדבקת הכתובת של התמונה בחלון חדש,אז ככה בעצם תהיה תשתית הFTTH של הוט? חשבתי שיהיה גם מתאם מסיב לETHERNET וה-COAX יהיה לשידורי טלויזיה בלבד
פורסם 2013 במרץ 512 שנים יותר רוחב פס מה זאת אומרת.בגיטר יהיה שיפור גם כן.זה מה שיש בתמונה:http://www.teleste.com/ProductDocument/PCX202E_v.1.0_A4.pdf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.