עבור לתוכן

האם ספק של 520W מסוגל לתמוך ב 550W?

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי ספק Crosair HX520

ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- GTX680

הכרטיס מסך הזה דורש ספק של 550, יש מצב שהספק שלי יתמודד עם זה?

ומה יכול לקרות במידה והוא לא יחזיק?

פורסם

הספק הזה PFC 80+ לכן הוא יכל לתמוך בהספקים יותר גבוהים מאלה שמצויינים עליו.

פורסם

נשאלה שאלה בעייתי ונענתה לה תשובה בעייתית עוד יותר.

זה שרשום בדרישות של GTX680 שרצוי ספק כח 550W זה כיסוי תחת ותו לו. אם יש לך HX520 אתה יכול להיות רגוע לגבי GTX680.

פורסם

המחשב יעבוד עם הספק הזה אבל... הספק ירעיש... יצוב המתחים כבר לא יהיה בגבול ה 2 אחוז.... וה RIPPLE יעבור את ה 40MA זה עדין כמובן בתקן ה ATX אבל ...המחשב וחלקיו כולל כרטיס המסך והספק יזדקנו מהר יותר... השאלה לכמה שנים של שימוש אתה מצפה מהחומרה ללא תקלות ובלאי מואץ ואים חשובה לך סביבת עבודה שקטה מרעש...

אם אתה מתכנן גם OC אז הסטרס על הספק יגדל עוד יותר

מה המיפרט המלא של המחשב שלך

?

פורסם

זה כרטיס שעומד במשחק על אזור ה-190W, הספק לא יתקשה בכלל ולא תראה בלאי מואץ.

פורסם

מאוד זניח, מעבד ייקח במקסימום 100W וכל השאר הספק זעיר של עד 50W (בהגזמה!)

היה לי CX600 שהוא הרבה פחות איכותי מ-HX520 והוא סחב בלי מאמץ 680 עם מעבד 2500K על OC ל-4.8 (1.3V)

פורסם

מעבד מומצע צורך 125 וואט

לוח אם וואט 30

דיסק קשיח 25 ווט

זיכרון 20 וואט ליחידה

התקני USB שאן להם חיבור חשמל חיצוני כמו טלפון שניטען על ידי ה USB או טאבלט שניטען USB מגיעים ל 40-30 וואט

צורב 30 וואט

וזה עוד לא כולל מאוררים

פורסם

מעבד מומצא צורך 125 וואט

לוח אם וואט 30

דיסק קשיח 25 ווט

זיכרון 20 וואט ליחידה

התקני USB שאן להם חיבור חשמל חיצוני כמו טלפון שניטען על ידי ה USB או טאבלט שניטען USB מגיעים ל 40-30 וואט

צורב 30 וואט

וזה עוד לא כולל מאוררים

לפי ההודעה הזאת ניתן להבין בבירור מוחלט כי... אין לך באמת מושג כמה רכיבים באמת צורכים.

"מעבד ממוצע" - אם זה מעבד מסדרת Core של 2 הדורות האחרונים, צריכת החשמל שלו לא תעבור 80 וואט במאמץ, ויהיה מה (אלא אם הומהר ואז הדור של 2500K\2600K יכול להגיע ל-125W והדור של 3570K\3770K יכול להגיע ל-115W). אם זה מעבד Core 2 Quad ב-45 ננומטר, אותו דבר רק מעט יותר צריכת חשמל תחת המהרה. מעבדי AMD Phenom II X4 יצרכו סביב 100 וואט במאמץ מקסימאלי, סביב 145-155W מומהרים.

לוח אם 30W? האמת היא שיותר, אם שופטים לפי צריכת החשמל של ממשק ה-PCI-Express שיכולה לבדה להגיע ל-60W.

דיסק קשיח 25 וואט? אהבתי, תתחיל לקרוא את התוויות על כוננים קשיחים כי צריכת החשמל מצויינת שם

http://content.hwigroup.net/images/products/xl/132502.jpg

פה למשל, מופיע סיגייט ברקודה 2TB, צריכת החשמל המקסימאלית המצויינת עליו היא 12.5 וואט, צריכת החשמל הטיפוסית בדרך כלל היא באיזור 9 וואט.

זיכרון 20 וואט אהבתי, אתה יודע, צריכת החשמל שלהם היא וואטים בודדים, בדרך כלל 6-7W לזכרונות סטנדרטיים וסביבות 4W לזכרונות פרופיל נמוך.

30-40W היא היציאה הכי משובחת שלך עד כה, כאשר אפילו מטען חשמלי (לנניח גלקסי S3 שאצלו הטענה מתבצעת בהספק גדול מאשר של אחיו) טוען אותו באמפר אחד במתח 12 וולט שהם?.... ידיים?.... נכון, 12 וואט. חיבור למחשב ב-USB סטנדרטי טוען בערך בחצי מההספק הזה.

צורב 30W היא כמעת הפליטה הכי נכונה בין כל השטויות שרשמת, עם צריכת חשמל מקסימאלית של 24 וואט לכוננים יותר ישנים, וסביבות 20W לכוננים היותר חדשים. שוב, קרא את מדבקות דירוטג צריכת החשמל במסילות של ההתקן, היא שם.

מאווררים - יש כאלה שמדורגים 0.16A, יש אלימים יותר שמדורגים 0.3A משמע שיצרכו 2 וואט או חלילה כמעת 4 וואט.

עשה לעצמך טובה, לך ולמד על צריכת חשמל של רכיבים לפני שתבוא להצהיר הצהרות טועות ומטעות.

פורסם

חחח לא היית צריך להכנס בו כלכך למרות שאתה צודק שאסור לתת ייעוץ ללא ידע מקדים

פורסם

הספק הזה PFC 80+ לכן הוא יכל לתמוך בהספקים יותר גבוהים מאלה שמצויינים עליו.

אם הוא צודק, מהיכן הבאת את השטות הזאת?

פורסם

^

לספק הזאה יש את היכלת לתת הספק יותר גדול למרות שצוין עליו 520W

ספקי PFC 80+ עברו הסמכה של ES

ליעילות אנרגטית והם בעצם הכי יעילים בגדר ה 520W

כל מה שאתה עושה זה בעצם לאמץ את הספק מעל הנקודה שבה הוא הכי יעיל

פורסם

הצהרת הספק לספק כח ניתנת לעיתים מסיבות שיווקיות בלבד. ישנם ספקי כח שמדורגים 550 וואט ויספקו באותה נצילות ויכולת כמו ספקים שמדורגים 525 או אחרים שמדורגים 600. זה לא אומר שהם שונים באיכותם או ביכולת ההספק המקסימאלית

לגבי Active power factro correction, כל קשר בין הטכנולוגיה הזאת לבין הספק מקסימאלי הוא מקרי בהחלט, לא יודע מה זה קשור.

מצחיק אותי ששוק ספקי הכח באמצעות שיווק אינטנסיבי גורם לאנשים הזיות של טכנולוגיות שונות וכל מיני שיטות עבודה ודרישות משונות. את בלבולי השכל על הקשר שבין טכנולוגיות לבין אופן השימוש והצהרות ההספק תשאירו לאנשים שלא מבינים בזה, אל תשפכו את הזבל בפרהסיה.

פורסם
  • מחבר

אז ממה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה.

נגיד והספק לא יחזיק, אז מה בתכלס יכול לקרות?

פורסם

הספק הזה כן יחזיק...

אם היה לך ספק אחר חלש יותר היה לך בלאי מואץ של רכיבים ובמקרים של נפילות מתח

היה הרבה יותר סיכון לנזק תמידי לרכיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים