פורסם 2013 במרץ 512 שנים תודה רבה(תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליותוחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים אלה לא נתונים במאמץ אבל לפי מה שראיתי שהכרטיס הגיע כבר לטמפרטורה של 86 מעלות שזה טיפה חם תצלם עוד פעם כשהוא באמאמץ
פורסם 2013 במרץ 512 שנים תגדיר את מהירות המאווררים לפי הטמפ דרך הגרף ב-fan control.בקיצור תגדיר מהירות מוגדרת משתמש ולא אוטומט.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים עכשיו הבנתי למה הוא מתחמם לך ככה, ההגדרה שם לא מכוונת בכלל.תשנה שם גם את הערך ל-500 שיתעדכן בפרק זמן קצר יותר.זו ההגדרה שלי למרות שיכול להיות שהיא אולי פחות מתאימה לך, אצלי זה מוגדר ככה שהמאווררים יחסית יעבדו בתפוקהגדולה יחסית לטמפ כיוון שיש לי שני כרטיסים ואני לא רוצה שאחד ימשוך חום מהשני.אתה צריך למצוא את האיזון בין קירור לרעש.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר מאוד מודה לך. טמפ' המקס ירדה ל 70 מעלות.זה כבר נורמאלי או שיש עוד מה לעשות?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים תוודא שזה יהיה על אוטומט והמסגרת של ה-FAN SPEED תהיה בירוק, תלחץ APPLY וזהו. הנה סרטון:
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר טוב יש לי פתאום בעיה מאוד רצינית.באמצע משחק שמעתי פתאום את המאוורר של הכרטיס מתאמץ מאוד לכמה שניות אז בדקתי שוב טמפ'הכרטיס מסך הגיע כמעט ל 100 מעלות!!מה אני יכול לעשות?אגב, הצילום מסך האחרון זה אחרי ששיחקתי NBA 2K13..אפילו כשהוא לא אמור להתאמץ..
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים תוודא שזה יהיה על אוטומט והמסגרת של ה-FAN SPEED תהיה בירוק.הורדת את הסימון הירוק ולכן הוא כבר לא מפעיל את המאווררים לפי הגרף שקבעת.
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים הוא כנראה ביטל את הניהול האוטומטיהמאוורר אצלו היה על 40%, משהו פה לא הוגדר נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.