עבור לתוכן

שמיעת מוזיקה בשני כרטיסי קול באותו מחשב בו זמנית

Featured Replies

פורסם

אם אני מחבר שני כרטיסי קול למחשב יש אפשרות שמה שאני שומע ישמע בשני כרטיסי הקול? כלומר שיהיו שני התקני שמע מוגדרים באותו זמן.

תודה מראש

פורסם

לא שאני מכיר. תלוי מה הצרכים שלך (איכות וכו), אך ניתן לפצל את יציאת האודיו של הכרטיס הראשי: חיבור אחד לרמקולים/whatever והחיבור השני יתחבר ל-line-in/מיקרופון של כרטיס הקול השני. את כרטיס הקול השני אתה יכול לחבר לרמקולים שונים או כאמור ל-whatever else. ;)

בעצם עכשיו שאני חושב על זה אולי אפשר לעשות את מה שאתה רוצה עם totalrecorder.com) Total Recorder). שחק עם זה קצת.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להקשיב לדברים במחשב דרך שני קבוצות של רמקולים ואני רוצה לשלוט בכל אחת בנפרד דרך המחשב

אחת מהם מחוברת דרך מערכת סטריאו למחשב והשניה מחוברת ישירות. בכרטיס קול שיש לי כבר במחשב יש אפשרות לחבר את שניהם בנפרד אבל השליטה בכל אחת מהן לא כ"כ טובה אז אני רוצה להשתמש בעוד כרטיס קול שיש לי.

פורסם

יהיו לך התנגשויות חומרה (לפחות לי היו)

בעיקרון מה שאני מציע שאתה מחבר שני קבוצות רמקולים למחשב

זה שתעלה את הוליום לוליום דיי גבוה , ותוריד ותעלה וליום מהמחשב .

פורסם

אכן יהיו לך בעיות של התנגשות חומרה! גם אם יש לך 2 זוגות רמקולים מחוברים לשני כרטיסים שונים

לא תוכל לבצע זאת...לפחות לא שאני יודע וגם לי יש שני כרטיסים מותקנים

פורסם

שטויות במיקס עגבניות.

בפנטיום 3 שהיה לי, היו לי שני כרטיסי קול שעבדו סימולטנית בצורה מעולה! (בייחוד ב Traktor Dj)

פורסם
  • מחבר

חיברתי שני כרטיסי קול ושניהם עובדים, ואין שום התנגשויות, אבל אם אני שומע משהו הוא משמיע אותו רק באחד מכרטיסי הקול ובשביל להקשיב למשהו בשני אני צריך להגדיר את כרטיס הקול השני כיציאת קול.

ניסיתי את total record אבל זה לא מאפשר לשמוע מוזיקה בשני כרטיסי קול. יש משהו שאפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים