עבור לתוכן

האם אני יכול להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט על הוינדוס הקיים שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב.

האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם וינדוס XP 64 ביט?ואם אני יפרמט את המחשב ויתקין מחדש האם אני יוכל להתקין וינדוס XP פרו 64 ביט?

פורסם

בניגוד למערכות windows החדשות (החל מויסטה, ליתר דיוק) שבהן אין הבדל גדול בין 32 ל-64 ביט, ב-XP מדובר במערכת הפעלה שונה לחלוטין, עם מחסור רב בתמיכה.

השאלה היא למה אתה בכלל רוצה לעשות את זה (ולא, נניח, להתקדם למערכת הפעלה מודרנית כמו windows 7).

פורסם
  • מחבר

אם אני משדרג לווינדוס 7 אני יכול לעשות את זה בלי פירמוט אלא כעידכון?וכל הדברים שכבר התקנתי ישארו אצלי במחשב ותקיות וכל הדברים האלו?

פורסם

חד וחלק לא.

אין שום אפשרות לשדרג מערכת בתצורת 32 ביט ל64 ביט.

הדרך היחידה היא התקנה מחדש.

הייתי ממליץ לך לפרמט ולהתקין מחדש ווינדוס 7 64 ביט.

לפני כן כדאי לבדוק האם המחשב שלך מתאים לכך בכלל, מעבדים ישנים יותר לא יתמכו ב64 ביט.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בתוכנה שנקראית System Information והעתקתי פה מה שרשום על הכותרת של הCPU האם אתם יוכלים להגיד לי האם זה פועל עם 64 ביט?

http://tinypic.com/view.php?pic=2ld86cn&s=6

פורסם

א. מה לא היה מובן בדיון שלך מ2011?

ב. תראה מה הערך שרשום ב"Number of bits". ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים