פורסם 2013 במרץ 512 שנים שלום רב,יש לי PLAY STATION 3 ואני רוצה לתת אותו לילד שלי אבל בלי לקנות לו טלוויזיה אלא רק להשתמש במסך מחשב 22 אינץ שיש לו שם בחדר אז קניתי כבר HDMI מהקונסולה לVGA למסך ושום דבר אין תמונה.לאחר מכן קניתי HDMI מהקונסולה לDVI למסך וגם כלום.האם יש מגשר או כל כבל או כל קומבינה לחבר PS3 למסך מחשב רגיל?תודה לעוזרים
פורסם 2013 במרץ 512 שנים פלייסטיישן לא יכול לעבוד עם מחבר VGA כיוון שהוא מיועד להעברת אותו אנלוגיים,בעוד שהPS3 משדר על כבל הHDMI אותו דיגיטליים.רק במידה ויש לך חיבור DVI רק אז תוכל לחבר את הPS3 למסך,קח בחשבון שתצטרך גם לחבר רמקולים בנפרד,אלא אם כן המסך הוא גם "טלויזיה".
פורסם 2013 במרץ 512 שנים הPS3 תומך בהגנה מסוימת דרך הHDMI יכול להיות שזה יוצר לך בעיה בחיבור תבדוק עם המסך תומך בהגנה הזאת (חלק תומכים וחלק לא )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.