עבור לתוכן

מחשב לא מתעורר ממצב שינה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה שהמחשב לא מתעורר לאחר מצב שינה. מדובר בכניסה למצב שינה אחרי חצי שעה שממנה אין יכולת להחזיר את מערכת ההפעלה. נורות הלד של המחשב פועלות וכן המאווררים אךהמסך לא מתעורר וגם המקלדת ועכבר לא מגיבים. הבעיה קיימת אצלי זמן רב, פשוט ביטלתי את האופציה למצב שינה אך אתמול בכוונה עשיתי פירמוט מלא והתקנתי ווינדוס 8 לאחר פירוק כל הרכיבים והרכבתם מחדש ואיפוס ביוס. הבעיה עדיין קיימת.

כונן מערכת ההפעלה הוא ssd crucial c400, ולדעתי כנראה מדובר בו בתור גורם לבעיה. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור זאת מבלי לוותר על הכונן ואם בכלל זה אפשרי בכונני ssd...

תודה

פורסם

גם לי לעיתים יש את הבעיה הזו, יש הסבורים שזה נגרם מהדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

בקישור הנל מצאתי בדיקה שאפשר לעשות: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=209644

אבל אני לא ממש יודע מה לעשות עם התוצאות...

קובץ התוצאות מצורף.

אשמח לעזרה. תודה

פורסם

תבדוק שהקושחא של הSSD עדכנית.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הקושחה של ה ssd.

כשאני חושב על זה הבעיה התחילה אחרי שששדרגתי תכרטיס מסך... הדרייבר שלו עדכני 13.1

עצות?

פורסם

13.1 לא עדכני בכלל, יש כבר beta 7 - 13.2 גם אצלי באיזור 13.1 היתה יותר בעיה.

תתקין את המעודכן ותעדכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

העדכון הנוכחי הוא המומלץ מאתר amd

חוץ מזה שגם בגירסאות קודמות הייתה הבעיה. אין מנוס נראה שאקח אותו מחר למעבדה...

פורסם
  • מחבר

הוא גירסת בטא. למיטב ידיעתי יש משמעות לשם בטא. זה לא אומר שהוא לא מומלץ. אבל בטא לעולם לא יהיה הגדרת ברירת המחדל של היצרן.

בכל מקרה מהמשך חיפושים ברשת אני מתחיל לחשוב שמדובר בבעית zero core. יש עוד אנשים עם כרטיסים מסדרת hd7xxx שמדווחים על כך... בכל מקרה עד כה לא מוצא פתרון. הבעיה המשיכה גם לאחר שדרוג לגרסת הבטא 13.2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים