עבור לתוכן

hd7870 XT- מחליף ראוי לHD5850?

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרגע HD5850 מומהר ל860\1125 וכרגע משחקים רצים בצורה סבירה ושחיקה לחלוטין על 1680x1050.

אני רוצה לנצל את העובדה שהHD7870XT לא יקר במיוחד ולשדרג לספק מודולרי חדש + כרטיס חדש ואת הספק ואת הכרטיס להעביר למערכת אחרת בבית.

הHD7870XT הוא מחליף ראוי?או שכדאי לחכות כמה חודשים + עד הסדרות החדשות ?

ברוב המשחקים ניתן לשחק בצורה סבירה אבל בחלק אשמח לשחק על הגדרות גבוהות יותר \ בצורה חלקה יותר.

פורסם

7870XT חזק בהרבה, ויריץ לך את כל המשחקים על הגדרות מקסימליות ברזולוציה שלך והוא בהחלט מחליף ראוי. AMD לא מוציאה את סדרת 8000 השנה כפי הנראה, רק שנה הבאה אז אין לך למה לחכות אתה יכול לקנות אותו ולהנות מכרטיס מצויין.

אין שום סיבה שתחליף את הספק כח שלך, יש לך ספק 520W מצוין של סיסוניק וה-7870XT הוא כרטיס שלא צורך הרבה חשמל כלל.

פורסם

כרטיס ראוי בהחלט שדרגתי ל7870XT מ 6870 שהוא 10% מעל ה 5850 והשיפור הוא בכמעט 60% זה מטורף

רק לתשומת ליבך הוא גדול ב 2.5 סנטימטר מ ה 5850 ולכן לא ייכנס במארזים מסויימים

פורסם
  • מחבר

יש לי CM590 אני מניח שאמור להספיק (?)

אני משדרג ספק כי אני מעביר את הHD5850 למערכת אחרת ושם הספק הוא ג'נרי אז אני כבר אשדרג לי ספק והעביר את שלי.

איך הHD7870XT מבחינת שקט וקירור?ה5850 דיי רועש ב60& מאוורר.

אני מדבר על ה7870XT שנמכר בTMS של SAPPHIRE

פורסם

תוודא עם החנות שהוא ייכנס לך במארז לפני שאתה קונה

לגבי הקירור הוא מצויין אבל יש דיווחים שבמאמץ הוא משמיע מן זמזום כזה, זה מגיע מהקבלים של הכרטיס ונחשב תקין, זה לא בעיה.

פורסם

אצלי הוא נכנס בתוך ה ThermalTake V3 בלי בעיה למרות שבאתר כתוב שאני יכל להכניס כרטיס עד 263MM בתוך המארז כל מה שעשיתי זה להזיז את הקשיח למטה.

עדיף שפשוט תמדוד עם מטר או משהו למה זה לא "מדע מדוייק"

עריכה: ביררתי לך על המארז הכרטיס לבטח ייכנס המארז שלך תומך בכרטיסים עד 285MM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים