עבור לתוכן

כמה שאלות ובעיות בחיבור ראוטר (פרטי שלי) לראוטר של בזק

Featured Replies

פורסם

טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה:

https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1

עכשיו נגיד וקניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6524N לפי מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) למודם (או לא?)

ואת הראוטר הפרטי שלי (הEDIMAX) להגדיר לו חייגן (שם משתמש וסיסמא נכון) וזהו?

עכשיו אם אני צודק בכל מה שנאמר לעיל, אני קניתי את הEDIMAX בעיקר בשביל משחקי רשת (מכיוון שה- DLINK DSL-6740 לא יכול להכיל את ה"עומס" של משחקי רשת, בקיצור נתקע תמיד או פשוט יוצא ממנו) אז הEDIMAX לא אמור להיות תקוע גם כמו הD- LINK מכיוון שהEDIMAX מחובר לראוטר של בזק שמחובר למתאם שיחות של בזק בינלאומי... (זה אמור להיתקע או לא?)

ועוד שאלה אחרונה אני מעדיף להישאר עם 2 דברים (ראוטרים) ולא עם 3 (ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר למתאם..) יש לי אופציה להישאר עם 2 איכשהו (שהEDIMAX מחובר והכל עובד..)?

תודה רבה, זה מאוד חשוב בשבילי! :)

פורסם

קודם כל מחברים את המודם לקיר

זה הDSL, אם הוא עדיין נתב. אז להגדיר אותו כמודם בלבד.

אליו מחברים את הנתב החדש שקנית.

לנתב החדש מחברים בכבל את המחשב של המשחקים.

ובכבל אחר את מתאם השיחות.

שים לב שחיבור כזה במצב של ריבוי הורדות יכול לגרום להפרעות בשיחות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה,

ויש לי שאלה אליך,

בחיבור זה (שהראוטר שמחובר לראוטר שמחובר למתאם) האם יהיו תקלות/תקיעות/נפילות באינטרנט? (אפילו אם הראוטר לא אמור לעשות כך בחיבור רגיל) אני מתכוון שהאם החיבור הזה משפיע על האינטרנט?

ועוד שאלה ברשותך האם אני יכול לקשר (לחבר) בין הנתבים באמצעות כבל רשת רגיל שמקבלים בקופסא של ראוטר רגיל?

תודה רבה :)

פורסם

בעברית קוראים לזה נתב נתב נתב נתב!

אתה אומר נתב מחובר לקיר

נתב שני מחובר לראשון

ומתאם לנתב השני

אבל היכן נכנס כאן המחשב?

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שבעברית זה נתב, אבל תמיד עלה לי בראש ראוטר..

הנתב הראשון לקיר הנתב השני לראשון והמתאם לשני ועוד כבל מהמחשב לנתב הראשון לא? או לשני?

ויש עדיין את השאלה האם משפיע כל החיבור הזה על האינטרנט? פינג?

וגם האם אני יכול לקשר בין כל הנתבים באמצעות כבל רשת רגיל?

תודה רבה :)

פורסם

אפשר לחבר הכל עם כבל רשת רגיל.

כל עוד אתה לא מחבר את המחשב של המשחקים בחיבור אלחוטי, הפינגים לא יושפעו מזה שיש נתב נוסף באמצע

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

ושני שאלות אחרונות (סליחה על כל השאלות)

1.את המחשב אני אמור לחבר לראוטר הראשון (הפרטי שקניתי שמחובר לקיר)?

2. ונגיד ואני קונה TP-Link TL-WR1043ND אין לו חיבור לVDSL אז איך אני מחבר אותו לקיר?

פורסם

לעולם אל תבקש סליחה על זה שאתה לא יודע משהו ומנסה ללמוד.

אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד.

את צורת החיבור רשמתי קודם

1. לקיר מחברים את הנתב של בזק, והופכים אותו למודם.(אם עוד לא הפכו אותו לכזה)

2. אליו מחברים את הנתב החדש שקנית. ובתוכו מגדירים את החייגן.

3. אל הנתב החדש מחברים כבל אחד למחשב המשחקים. וכבל שני למתאם השיחות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה מאוד!

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים