עבור לתוכן

משחק ועכבר גיימינג

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

כרגע יש לי שני עכברי גיימינג

1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים

2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO

עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד!

הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק.

ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר הזה בגלל שהוא של משחק שאני לא אוהב ולא יודע כזה כבר יש לי עכבר ואין לי מה לבחור מבין השניים

:S

דבר שלישי...

חנות ישראלית הציעה לי שאם אני רוצה להחזיר לה את העכבר SS MMO WOW היא תתן לי זיכוי של 120 שקל במקום 240 כי העכבר עולה 240...

אני רוצה לקנות את המשחק COD BO2 עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מה שווה לי לעשות ואם להחליף ולקבל זיכוי או בכלל איזה עכבר להשאיר!!!

אני צריך את העזרה שלכם בכל תעזרו לי מה לעשות!

1.איזה עכבר יותר טוב?

2.איזה להשאיר מבין השניים?

3.אני לא משחק משחקי RPG למרות שיש מקשי מייקרו בעכבר אני לא צריך כי יש לי מקלדת של ROCCAT ISKU FX שיש עליה המון מייקרו ואני לא משתמש כמעט.

4.הלוג'יטק אני רגיל אליו והוא מעולה גם כן אבל ה-WOW GAMING MOUSE גם מעולה וקל וזוהר והכל...

תעזרו לי להחליט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים