עבור לתוכן

דיון - בקר משחקים לPC - כן או לא?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ).

הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק.

מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO.

אשמח לשמוע דעותיכם.

פורסם

לפני שנה עברתי מהמחשב לקונסולות, למרות שהייתי גיימר PC מושבע כל החיים, והמשחק הראשון ששיחקתי היה Rage - משחק יריות. מאוד דאגתי לגבי הבקר, אבל המעבר היה קל באופן מפתיע. שיחקתי על הרמה הכי קשה בשביל ה-trophy, וגם במולטיפלייר, וזה הרגיש מצויין.

לגבי משחקי מירוצים, חשוב מאוד שהבקר יהיה איכותי כדי שתהיה שליטה טובה על הגז/ברקס וההגה (הצירים האנלוגיים לא רחבים/ארוכים כמו בהגה ופדלים, לכן הרגישות חייבת להיות גבוהה). אין לי מושג לגבי הבקר בקישור, אבל בקר טוב יכול לשפר מאוד את החוויה, ובקר רע רק יהפוך אותה למתסכלת יותר.

RTS קשה לי להאמין שיהיה אפשר לשחק עם בקר, ובגלל זה גם לא יוצאים הרבה משחקים כאלה לקונסולות.

משחקי RPG דווקא עדיף לשחק עם בקר, כי הבקר עוצב מהייסוד למטרה אחת - גיימינג, ושילובי הכפתורים הרבה יותר יעילים מקיצורי מקלדת, והרבה יותר קל לזכור אותם. סקיירים לדוגמה עוצב במיוחד בשביל בקר.

לגבי איזה בקר מומלץ, אני מעדיף את ה-dualshock על פני זה של ה-xbox, אבל לא הצלחתי לגרום לו לעבוד על המחשב. הבקר של ה-xbox גם כן מאוד איכותי, וכנראה עובד על מחשב (דרך בלוטוס אם אני לא טועה). אין לי מושג לגבי בקרים של חברות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים