עבור לתוכן

האם יש מצב שבעוד זמן מה (שנה - שנתיים) משחקים לא יעבדו על מעבדי AMD?

Featured Replies

פורסם

האם יש מצב שאם היום אני קונה מעבד AMD2500 ולא מעבד אינטל , משחקים שיצאו בעוד זמן מה (שנה שנתיים)

יחוייבו במעבד אינטל , לכן משחקים לא יעבדו על מעבדי AMD .

האם זה הגיוני?

תודה

פורסם

לא אין דבר כזה בכלל המעבדים של AMD עובדיםם רגיל כמו של אינטל אין שום הבדל לא במשחקים ולא בתוכנות אתה יכול לקנות AMD ללא כל חשש

פורסם

ברור שיכול להיות אבל למה השאלה הזאת? למה לא להפך?

עם משהו בסגנון יקרה זה יהיה משחקים מותאימים לamd ומשחקים מותאמים לintel או שמשחקים ספציפים יעבדו טוב יותר עם אחד מהמעבדים הנ"ל. דבר שאפשר לראות שקורה עם nvidia ו ati יש משחקים שעובדים יותר טוב עם כרטיסים של 1 מהחברות.

פורסם
  • מחבר

ברור שיכול להיות אבל למה השאלה הזאת? למה לא להפך?

עם משהו בסגנון יקרה זה יהיה משחקים מותאימים לamd ומשחקים מותאמים לintel או שמשחקים ספציפים יעבדו טוב יותר עם אחד מהמעבדים הנ"ל. דבר שאפשר לראות שקורה עם nvidia ו ati יש משחקים שעובדים יותר טוב עם כרטיסים של 1 מהחברות.

לא נראה לי.... משחק לא יכול להיות מותאם למעבד כל שהוא מפני,שמעבד עושה חישובים אחרים אך,

משחקים יכולים להיות מותאמים רק לכרטיסי מסך ..

מעבד אין קשר.

פורסם

לא נראה לי.... משחק לא יכול להיות מותאם למעבד כל שהוא מפני,שמעבד עושה חישובים אחרים אך,

מעבד אין קשר.

זה ניראה כאילו אתה יודע את התשובה אז למה שאלת??

פורסם

נגיד את זה ככה

אם משחקים לא יפעלו על AMD עוד שנתיים אז הם גם לא יפעלו על ה-P4 שמוכרים היום

יכול להיות שעוד שנתיים משחקים יתבססו על ארכיטקטורה (סט פקודות שהמעבד מכיר) שונה, לדוגמא משחקים ידרשו מעבד של 64 סיביות ואז הם לא יפעלו לא על ה-AMD Athlon שאתה קונה היום, לא על ה-P4 שאתה קונה היום ויכול להיות שגם לא על ה-AMD 64 שאתה קונה היום.

הסיכוי שתוך שנתיים נדרש להחליף את כל המעבדים שלנו די נמוך אבל הוא לא בלתי אפשרי.

פורסם

מעבד אין קשר.

זה ניראה כאילו אתה יודע את התשובה אז למה שאלת??

עריכה*

למה ההודעה שלי פורסמה פעמיים??

פורסם

חברות המשחקים פשוט ירו לעצם ברגל!

הרי תפיסת השוק של AMD הולכת וגדלה! הרבה אנשים בונים יותר מפרטים שכוללים AMD מאשר אינטל בגלל המחיר שנותן להם שיפור לרכיב אחר ובגלל שהפרש הביצועים ממש לא שווה את השקעה על אינטל!

אז אם חברות המשחקים יבנו משחקים שבנויים לעבוד רק על P4 אז בטוח שהחברה תפרוש רגל לאחר מספר ימים! ויהיה חרם רציני על החברה! ובכלל היא תפסיד חלק שוק שגודל כל יום! וזה הפסד כלכלי בשבילה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים