עבור לתוכן

איזנ כרטיס קול?

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל מהותי בין הג'יניוס 5.1 לייב לבין הסאונד בלאסטר5.1 לייב (קריאייטיב), ואם כן מהו?

פורסם

Hercules GTXP 6.1

OR

Terratec Sixpack

פורסם

האם יש הבדל מהותי בין הג'יניוס 5.1 לייב לבין הסאונד בלאסטר5.1 לייב (קריאייטיב), ואם כן מהו?

א. אני תומך במאה אחוז בהצעה של רוקפורד שמציע לך לקנות כרטיס קול של הרקולס או TERRATEC.

ב. יש הבדל באיכות הסאונד. עד כמה שאני לא סובל את סידרת הסאונדבלאסטר לייב 5.1 של קריאייטיב, הכרטיסים האלה כוללים בקרה של TREBLE ו-BASS שאין לג'יניוס וזה תורם לשמיעה של סאונד טוב יותר. לעומת זאת לכרטיסים שהציע לך פה רוקפורד יש אקולייזר של 10 ערוצים וזה כבר נותן שיפור משמעותי באיכות הסאונד ומומלץ מאד. כמובן שאלה כרטיסים הרבה יותר יקרים. עדיין בתחום הכרטיסים הזולים שעולים פחות מ-180 ש"ח, הג'יניוס הוא פתרון מצוין לצליל היקפי 5.1 במחיר זול מאד. הוא עדיף לדעתי על ה-VIBRA למיניהם של קריאייטיב או על התקני סאונד ONBOARD מסוג AC97 שיש על לוחות אם שונים.

פורסם

אם אתה מתעקש לקנות GENIUS חשוב שתדע דבר אחד.

כדי לנצל את הכרטיס קול הזה כדאי שתקנה גם את הרמקולים שלהם 5.1 שמותאים לכרטיס הנ"ל.

יש לי את הרמקולים 5.1 עם הכרטיס קול AUDIGY ואני חייב לומר שעם GENIUS זה נשמע קצת יותר טוב. :-/ במיוחד בניצול הSUB.

אז אולי כדאי שתוותר על הרעיון של GENIUS.

פורסם

אם אתה מתעקש לקנות GENIUS חשוב שתדע דבר אחד.

כדי לנצל את הכרטיס קול הזה כדאי שתקנה גם את הרמקולים שלהם 5.1 שמותאים לכרטיס הנ"ל.

יש לי את הרמקולים 5.1 עם הכרטיס קול AUDIGY ואני חייב לומר שעם GENIUS זה נשמע קצת יותר טוב. :-/ במיוחד בניצול הSUB.

אז אולי כדאי שתוותר על הרעיון של GENIUS.

WTF ??? כל רמקולים 5.1 עם כניסות אנלוגיות מתאימים גם ל-AUDIGY וגם לרמקולים של ג'יניוס למשל (שעולים פחות מ-500 ש"ח). הג'יניוס עושה פריסה טובה יותר ל-5.1 מאשר ה-AUDIGY. זה הכל.

פורסם

אבל אבל אבל... ;D

לא התכוונתי מותאמים מבחינה פיזית, אלא ניצול טוב יותר.

עובדה, הם (ה5.1 של ג'יניוס) חוברו לAUDIGY.

פשוט התכוונתי לציין שהם עובדים טוב יותר על כרטיס קול של גי'ניוס מאשר כ.קול של creative.

לדעתי עדיף לקנות כרטיס קול ורמקולים מאותה חברה...

genius עם genius

creative עם creative

terratec עם terratec

וכן הלאה..

אבל אולי אני טועה, כי אין לי ניסיון בזה.

פורסם

אבל אבל אבל... ;D

לא התכוונתי מותאמים מבחינה פיזית, אלא ניצול טוב יותר.

עובדה, הם (ה5.1 של ג'יניוס) חוברו לAUDIGY.

פשוט התכוונתי לציין שהם עובדים טוב יותר על כרטיס קול של גי'ניוס מאשר כ.קול של creative.

לדעתי עדיף לקנות כרטיס קול ורמקולים מאותה חברה...

genius עם genius

creative עם creative

terratec עם terratec

וכן הלאה..

אבל אולי אני טועה, כי אין לי ניסיון בזה.

יש רמקולים של TERRATEC ?? מחר אני רץ לקנות ;D

אין שום בעיה לערבב רמקולים וכרטיסי קול של יצרנים שונים כל עוד החיבורים מתאימים (יציאות אנלוגיות, או SPDIF). אצלי העכשיו הרמקולים של ג'ניוס מחוברים לכרטיס של TERRATEC ואצל החברה שלי רמקולים של קריאייטיב מחוברים לכרטיס של ג'ניוס. הכל אותו חארטה, כל עוד לרמקולים ולכרטיס קול יש יכולת להשמיע סאונד במצב 5.1 אז זה בסדר . ;)

פורסם

זה נחשב? ;D

פורסם

מה הטמטום... חחחחחח :bash:

פורסם

BAH10 אני הולך לתבוע אותך על הפרת זכויות יוצרים!!!

השם שלך הוא חיקוי! >:(

פורסם

על מה אתה מדבר? ???

פורסם

דווקא קראתי ביקורת על הXPS510 שבה נטען שאי אפשר לחבר אותם לGTXP...

http://www.tbreak.com/hard/othr/hercules_xps510/page1.html

1 - תודה על הביקורת. יש עוד כמה ברשת שפיספסתי? ראיתי רק בטויק טאון ובעוד מקום, חדשה שמישה פרסם על סדרת ה"סאונד" של הרקולס.

2 - זה בולשיט. אפשר לחבר, אם הית קורא ומעמיק, צריך רק חתיכת פלטיק, כדי לחבר את החיבור מונו של הסאב והמונו של הסנטר, לחיבור "קטן" (מיני פלאג? כזה של אוזניות) חיבור של סטאריו.

פורסם

לא יעזור לכם מה שתכתבו על סט הרמקולים של הרקולס (ה-5.1) אין אותם בארץ, אין אותם אפילו במכס, חנויות מחשבים מורידות אותם מהקטלוג ואנחנו נשארים בלי רמקולים 5.1 במחיר של פחות מ-900 ש"ח (קריאייטיב ). :(

פורסם

לפלונטר היו (ועדיין יש?) אותם במחיר של 550 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים