עבור לתוכן

דיון| איזה אנטי וירוס מותקן לכם במחשב ?? :D

Featured Replies

פורסם

אבל מקפיץ חלון פרסומת כל יום ;)

לא מצאתי אף אחד אחר שחופר לי פחות ממנו :/

• תגובות 53
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גלשתי כשעתיים רצופות במגוון רחב של אתרי פורנו...

אז נחמד לך :lol: :lol:

בכ"מ אני משתמש בגרסא החינמית של AVG 2013, שמעתי רק טובות על avira, NOD32 ו-essentials

אבל כמובן שימוש מושכל במחשב (לא להוריד שטויות בכמויות, אתרים מפוקפקים וכד') אני לפעמים בא לחברים ונפעם מכמות הטולברים בדפדפן שלהם (אקספלורר 6 המתקדם) וכמות הזבל והרוגלות על המחשב שלהם..

יש לי איזה חמישה רשיונות לנורטון (אמא עבדה בסימנטק..) אבל הוא מעצבן אותי.. :hat:

פורסם

מישהו יודע אם Calmwin שווה משהו? ממה שראיתי הוא קצת בפיגור אחרי המתחרים.

פורסם

NOD32 כבר כמה שנים טובות ללא וירוסים

פורסם

לאבא וסבא שלי התקנתי avast אבל בשבילי? פחחח כבר יותר מ 6 שנים אני ללא אנטיווירוס.

ווירוסים נכנסים משימוש לא מושכל באינטרנט. אני מתבסס אך ורק על firewall. אם בעבר זה היה zone alarm pro , היום, כבר למעלה מ 4 שנים אני עובד עם Outpost firewall v4.0.

סידרתי את הפיירואל שישאל אותי בכל אתר שאליו אני נכנס אם לתת גישה לרכיבי activex, flash, pop ups, keys וכו... הבחירה נשמרת ובפעם הבאה שאני נכנס לאתר כלשהו ( אפילו חשוד) אני יכול לגלוש בבטחה.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: אנטיווירוס זה כמו רבי, לאנשים שמעדיפים לזרוק את השכל הישר ושיקול הדעת מהחלון.

נשמע רעיון מעניין עם הפיירוואל, אבל לא הבנתי איך בידיוק אתה מוגן?

בJAVA אתה יכול לקבל וירוס והפירוואל לא יחסום את זה

פורסם

ניסיתי NORTON : גרוע . עברתי לMCAFEE .. היה מעצבן עם כל התהליכים שלו ... עברתי kaspersky קבלתי התקף לב מהצליל של החמור כל פעם שיש התראה חחח.. עברתי לAVG היה נחמד אבל לא ידעתי כמה הוא מקצועי ... עברתי לNOD32 ואני משתמש בו כבר 5 שנים כמעט

באמת מרוצה .. נראה לי שהגיע הזמן להגינות ולקנות את המוצר הזה חוקית .. מגיע להם כסף על אנטיוירוס כזה טוב :xyxthumbs:

פורסם

Kaspersky Internet Security - חוקי, מאוד מרוצה ממנו, אני משתמש בו כבר שנים ואין לי בעיות איתו... אני קונה רשיון לשנתיים כל פעם.

פורסם

ESET NOD32 חוקי. כבר שנים שאני משתמש בו והכל דבש. :)

פורסם

משתמש ב AVG 2013 פרוץ

ושצריך להגיע לאתרים מפוקפקים.סרייאלים.קודים.קראקים.ושאר אתרים מפחידים משתמש במערכת הפעלה וירטואלית-MINI WIN 7 PE

פורסם

Avira forever in my heart!! And in my computer

:)

לכל הגיבורים(ולא בציניות) שבלי אנטי וירוס בכלל, מה קורה במצב שאתם מקבלים ממישהו דיסק-נגן-דיסק און קי-פלאפון וכדומה?

איך אתם בודקים שאין בהם וירוס?

פורסם

במקרים שכאלו זו בדיוק ההזדמנות לעשות reevaluation למעגל החברים/מכרים שלך. ;)

פורסם

^ במקרים כאלה מבטלים autorun, אבל בתכלס יש לך zero-day exploits ששום common sense לא יעצור אותם מלהדביק את המחשב..רק תוכנות הגנה.

פורסם

Security Essentials,לא היה ולא יהיה עוד אנטי וירוס כזה יעיל וקל.

פורסם

כאחד שהתעסק בעבר עם וירוסים וכל שאר החולה הרעה של האינטרנט , כיום אני ללא אנטי וירוס ואני יודע בדיוק באילו קבצים ובאילו מקומות אני אמצא וירוסים.

להשתיל וירוס בתמונה או בקובץ mp3 זה אחד הדברים הכי קלים , וזה גם מאד יעיל כי הבנאדם חושב שהוא הוריד שיר או תמונה אמיתיים , מכיוון שהם יעבדו לו , אבל ברקע הוירוס מתפשט לו במחשב ועושה את מה שהוא עושה....

זה תמיד מצחיק אותי איך אנשים שלא מבינים כלום במחשבים חושבים שהמחשב שלהם מלא בוירוסים , אבל הוא איטי רק בגלל שהם מתקינים שטויות.

אנשים נהפכו לפרנואידים.

אני מכיר בנאדם שהוציא את המחשב מהחדר שינה ,אחרי שהייתה לו בעיה בסקייפ , בגלל שהוא חשב שמישהו צופה בו ממצלמת האינטרנט , אבל הבעיה הייתה בגלל איזו תוכנה צד שלישי שהוא התקין ואף אחד כמובן לא צפה בו... :screwy:

פורסם

אם פותחים קובץ תמונה או MP3 שמכיל וירוס במציג תמונות או בנגן, התוכנה אמורה לקרוא את החלק המתאים של הקובץ ולהתעלם מכל היתר. אם יש אם זה בעיה יש פאק ענקי של אבטחה בתוכנה וזה לא בעיה שאין אנטיוירוס. בנוסף יש data execution prevention בחומרה

קבצי autorun הם בעיה למשתמשי וינדוס - אני תמיד מחזיק shift כשאני מכניס USB או CD, אני מניח שמשתמש שבאמת משתמש בוינדוס (ולא רק מבקר על מחשבים אקראיים) יכול לבטל את ה autorun לגמרי מהרגיסטרי אומ group policy

אני משתמש לינוקס אז לא ממש מזיז לי autorun, אבל אני יכול לאמת שכמעט בכל ה USBים שקיבלתי היה autorun.inf שמריץ איזה שהוא קובץ ב USB שלגמרי נראה כמו וירוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים