פורסם 2013 במרץ 112 שנים יש לך אפשרות לחבר שני מחשבים קווית לטיפילינק ולבדוק את מהירות התעבורה בינהם?ניתן לבדוק את מהירות התעבורה בינהם באמצעות שליחת קובץ גדול ובידקת מהירות. או באמצעות תוכנה קטנה שנקראת ipref
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר יש לך אפשרות לחבר שני מחשבים קווית לטיפילינק ולבדוק את מהירות התעבורה בינהם? ניתן לבדוק את מהירות התעבורה בינהם באמצעות שליחת קובץ גדול ובידקת מהירות. או באמצעות תוכנה קטנה שנקראת ipref [/quote] אוקיי רק איך זה יעזור לי
פורסם 2013 במרץ 112 שנים זה יעזורלמצוא היכן התקלה.קודם בודקים את המחשב , מה שבדקת קודם במאפיינים.אחרי זה בודקים את הרכיב הקרוב שהוא הנתב טיפילינק.בשלב הבא אם הנתב בסדר. מחברים מחשב קווית לנתב ההוטבוקס ומחשב קווית לנתב הטיפילינק ובודקים את המהירות בינהם
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר זה יעזורלמצוא היכן התקלה.קודם בודקים את המחשב , מה שבדקת קודם במאפיינים.אחרי זה בודקים את הרכיב הקרוב שהוא הנתב טיפילינק.בשלב הבא אם הנתב בסדר. מחברים מחשב קווית לנתב ההוטבוקס ומחשב קווית לנתב הטיפילינק ובודקים את המהירות בינהםאוקי. אז את כל הפעולות האלו עשיתי בהתחלה ההוט בוקס בחיבור ישיר למחשב מוציא את המהירות המקסמאלית ושאני מחבר קווית את הטיפילינק אז יש את הבעיה שעליה אנחנו מדברים
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר אולי משהו בהגדרות של הראוטר הרי אפסתי אותו כמו כן עשיתי לו שדרוג תוכנה?מה דעתך?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים כלומר מההתחלה בדקת מהירות העברת קבצים בין שני מחשבים שלך?מה יצאה המהירות כשהעברת כששניהם מחוברים לטיפילנק וכמה כשאחד מחובר לטיפילינק ואחד להוטבוקס.אם החיבורים תקינים המהירויות בשני המקרים צריכות להיות באיזור ה94-95 מגה לשניה
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר את האמת שאני לא זוכר כמה יצא ועכשיו כבר אין לי איך לבדוק את זה מכיון שאין לי את המחשב השני שלישאלתי גם עם לדעת זו בעיית הגדרות ראוטר?יש לך אולי המלצה על מודם משולב ראוטר משהו יותר מתקדם ובלי הבעיה הזו?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים אין מודם להוט שניתן לקנות במקום אחר.אם צריך להחליף מודם זה רק אצלם.ניסית להחליף את הכבל שמחבר בין ההוטבוקס לטיפילינק?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים בגלל זה אנחנו רוצים לראות מה המהירות בין המחשבים, אולי הממשק שלו החליט לפעול על 10 מגה.תוריד את IPERF 1.7באחד המחשבים שמאחורי הTPLINK תרשום iperf -s במחשב השני תרשום iperf -c 192.168.1.1XX שזה בעצם הIP של אותו המחשב שרשם -S
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר אין לי כרגע מחשב שני הוא לא אצלי אין אפשרות גרך ממש הראוטר לבדוק את הנושא אולי בעיית הגדרה שם?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר זו ההורדה?https://code.google.com/p/iperf1-win/downloads/detail?name=iperf-1.7.0-win-vc2008.zip&can=2&q=
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר זו ההורדה?https://code.google.com/p/iperf1-win/downloads/detail?name=iperf-1.7.0-win-vc2008.zip&can=2&q=הוא פותח לי שחור קטן לשניה ומיד נעלם זה cmd?
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מחבר לילה טוברציתי לעדכן ולומר שהסתדרתי והצלחתי לטלפל בבעיהמה שקרה זה שבעת התקנת הדריברים הדריבר של הכרטיס רשת הפך להיות(תקן) n ולא b כרגיל וזה הפך את הרשת למוגבלת מהיריות גבוהות עשיתי שחזור לכרטיס רשת והכל בא על מקומו בשלוםתודה רבה על העזרה שלכם והתמיכה הזריזהשבוע טובאפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.