פורסם 2013 במרץ 112 שנים שלום לכולםההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי דרך החברה. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזרמה ניתן לעשות במקרה שכזה תודה לעוזריםנ.ב עד היום עבד מעולה .יש לי TP-WR941ND
פורסם 2013 במרץ 112 שנים כיצד מחובר הTPLINK אל ההוטבוקס? ולא הבנתי, ההוטבוקס עדיין משמש בתור נתב אך רק לא מפיץ רשת אלחוטית?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר שלום לך ותודה על הזריזותכרגע הנתב ללא יכולות WI FI שלו. אליו מחובר הראוטר שמחובר בכבל למודם שלמעשה הוא משמש כראוטר לכל דבר
פורסם 2013 במרץ 112 שנים אז אני אשאל אחרת, ברגע שאתה מחבר את המחשב ישירות אל ההוטבוקס, איזה IP אתה מקבל במחשב? 192.168? או IP של הספק שלך?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר עשיתי ללא שינויאני רוצה להגיד לך שעשיתי עדכון לדרברים שלי במחשב כולל הדריבר של כרטיס הרשת שלי יש אפשרות שזה מה שהתחיל את הבעיה?
פורסם 2013 במרץ 112 שנים זה יכול להיות.אגב אתה מודע לכך שברגע שההוטבוקס מוגדר בתור נתב אתה משלם עליו באופן חודשי.מה שעשיתם רק סגרתם את האלחוטי אך הוא עדיין משמש בתור נתב.ובעצם איך שזה נשמע אתה עובר דרך 2 רשתות לפני שאתה מגיע להוט.1 זה 192.168.1 של הTPLINK ו192.168.0 של ההוטבוקס.ביררתי והברירת מחדל של ההוטבוקס זה 192.168.1 בכל זאת זה לא פוסל את מה שאמרתי, ואני ממליץ שיהיה נתב אחד בלבד ולא 2 אם זה אפשרי שכן לא יהיה שום פיצול של עומס בינהם או משהו כזה במצב הקיים אלא רק חיוב מיותר.יכול להיות שהכבל שמחובר בין ההוטבוקס לTPLINK לא תקין, תנסה כבל אחר.יכול להיות וזה גם הגורם למעבר לTBase10
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר זה יכול להיות.אגב אתה מודע לכך שברגע שההוטבוקס מוגדר בתור נתב אתה משלם עליו באופן חודשי.מה שעשיתם רק סגרתם את האלחוטי אך הוא עדיין משמש בתור נתב.ובעצם איך שזה נשמע אתה עובר דרך 2 רשתות לפני שאתה מגיע להוט.1 זה 192.168.1 של הTPLINK ו192.168.0 של ההוטבוקס.יכול להיות שהכבל שמחובר בין ההוטבוקס לTPLINK לא תקין, תנסה כבל אחר.יכול להיות וזה גם הגורם למעבר לTBase101 אני משלם מחיר קבוע ועל הנתב הוא ניתן לי בחינם. לא לחצתי על כפתור כרגע הוא מוגדר בחברה כמודם בלבד!2ניסיתי כבל אחר לא עזר3ומה זהTBase10 ?תודה
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר תכנס למאפיינים של הכרטיס רשת ותראה באיזו מהירות הוא מחוברבאיזה ערך אני אמור לראות את זה?זאת אומרת נכנסתי למנהל התקנים שם הלכתי למתקדם ולכרטיס יש הרבה ערכים איזה מהם?זה אולי נקרא מהירות ודופלקס?עם כן אז רשום שזה על "מומ אוטומטי"
פורסם 2013 במרץ 112 שנים הוא לא התכוון שתלך עד לשם, הוא התכוון שתיכנס ללוח הבקרה ותכנס לניהול רשת איפה שאתה רואה את הכרטיס רשת שלך (LOCAL AREA CONNECTION) ופשוט תלחץ עליו פעמיים ותראה מה המהירות שהוא מחובר שם. אתה אפילו יכול להעלות תמונה.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר הוא לא התכוון שתלך עד לשם, הוא התכוון שתיכנס ללוח הבקרה ותכנס לניהול רשת איפה שאתה רואה את הכרטיס רשת שלך (LOCAL AREA CONNECTION) ופשוט תלחץ עליו פעמיים ותראה מה המהירות שהוא מחובר שם. אתה אפילו יכול להעלות תמונה.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים אוקי אז מבחינת המחשב שלך זה נראה תקין. זה אומר שזה משהו בדרך, נסה להחליף את הכבל בין ההוטבוקס אל הTPLINK, נסה לחבר אל פורט אחר בTPLINK ובהוטבוקס.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר לא עזר. זה משגע אותי כי זה עבד מעולה עד אתמולאפילו לקחתי את הראוטר לחבר עם אותה תשתית ומודם ואצלו זה עבד מעולהמה דעתך ומה אפשר לעשות בכל זאת?יש לכם אולי המלצה על מודם משולב ראוטר משהו יותר מתקדם ובלי הבעיה הזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.