פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים הצעה שלי תלך לחנויות ותתחיל לשמוע כי כול אחד יכול להמליץ לך על רמקולים ורסיבר ובסוף אתה לא תאהב את הצלילכי כול אחד אוהב משהוא אחר וכול אחד מחפש משהוא אחר...
פורסם 2013 במרץ 112 שנים תגיד מאיפה אתה בארץ ואמליץ על חנויות. יש לך תקציב חביב יחסית, תחשוב טוב אם אתה רוצה שהמערכת תהיה טובה בסרטים או במוסיקה.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מחבר תודה על התגובה, אני מאיזור פתח תקווה, קרוב גם לאיזור של קניון אילון. מדובר על סרטים בעיקר, וקצת XBOX
פורסם 2013 במרץ 312 שנים מחבר אוקיי תודה, ומה אתה אומר מבחינת מחיר? יש דברים ששווה להביא מחו"ל, או שלא שווה את המאמץ?
פורסם 2013 במרץ 312 שנים ככל הנראה לא שווה, כי מדובר במוצרים בעלי משקל ונפח גדולים ואתה גם מוותר על אחריות בקניה מחו"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.