עבור לתוכן

Watch Dogs - דיון מקדים, מיועד לאביב 2014

Featured Replies

פורסם

אהלן .. שמעתי על המשחק הזה רבות, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס עם כרטיס 850M , הייתי בטוח שאוכל להריץ את המשחק על אולטרה , אך שמתי לב שיש תקיעות במשחק, גם כשהורדתי הגדרות למדיום עדיין היה תקיעות למשחק , יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר של nvdia והמשחק מותקן על ssd.(כולל i7 + 8gb) גם אצלכם זה ככה??? האם זה תקין? יש אולי איזה פאץ' או הגדרות מיוחדות שהמשחק יעבוד בלי תקיעות?????

• תגובות 127
  • צפיות 47.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק שבור, תשתמש במה שאילן הציג, הרבה אנשים ברשת ציינו שהביצועים השתפרו.

פורסם
אהלן .. שמעתי על המשחק הזה רבות, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס עם כרטיס 850M , הייתי בטוח שאוכל להריץ את המשחק על אולטרה , אך שמתי לב שיש תקיעות במשחק, גם כשהורדתי הגדרות למדיום עדיין היה תקיעות למשחק , יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר של nvdia והמשחק מותקן על ssd.(כולל i7 + 8gb) גם אצלכם זה ככה??? האם זה תקין? יש אולי איזה פאץ' או הגדרות מיוחדות שהמשחק יעבוד בלי תקיעות?????

אתה מצפה מכרטיס ברמת ביניים כמו ה850M להריץ משחק שגם ה290X מתקשה להריץ על אוטרה ?

פורסם
אתה מצפה מכרטיס ברמת ביניים כמו ה850M להריץ משחק שגם ה290X מתקשה להריץ על אוטרה ?

אממ.. את האמת לא הייתי מודע כלכך לפני שהתקנתי ואחרי שראיתי את התקיעות התחלתי להבין עד כמה המשחק הזה טובעני.. רציתי רק לדעת אם זה ככה אצל כולם ולכולם זה ככה מקרטע , ואם המשחק הזה מיועד רק למי שיש לו כרטיס 880 gtx או 290X ובקטגוריה זאת.. בלי קשר איזה פאץ אילן הביא?? תוכל להעלות אותו לכאן???

פורסם

עמוד 12

פורסם

תודה רבה ראיתי אני אתקין ואעדכן אם הביצועים השתפרו במעט.

איזה הגדרות מומלץ להריץ במפרט כמו שלי מדיום?? (850m)

• 4 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים