פורסם 2014 ביוני 2711 שנים אהלן .. שמעתי על המשחק הזה רבות, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס עם כרטיס 850M , הייתי בטוח שאוכל להריץ את המשחק על אולטרה , אך שמתי לב שיש תקיעות במשחק, גם כשהורדתי הגדרות למדיום עדיין היה תקיעות למשחק , יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר של nvdia והמשחק מותקן על ssd.(כולל i7 + 8gb) גם אצלכם זה ככה??? האם זה תקין? יש אולי איזה פאץ' או הגדרות מיוחדות שהמשחק יעבוד בלי תקיעות????? נערך 2014 ביוני 2711 שנים על-ידי shlomibandit
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים אהלן .. שמעתי על המשחק הזה רבות, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס עם כרטיס 850M , הייתי בטוח שאוכל להריץ את המשחק על אולטרה , אך שמתי לב שיש תקיעות במשחק, גם כשהורדתי הגדרות למדיום עדיין היה תקיעות למשחק , יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר של nvdia והמשחק מותקן על ssd.(כולל i7 + 8gb) גם אצלכם זה ככה??? האם זה תקין? יש אולי איזה פאץ' או הגדרות מיוחדות שהמשחק יעבוד בלי תקיעות?????אתה מצפה מכרטיס ברמת ביניים כמו ה850M להריץ משחק שגם ה290X מתקשה להריץ על אוטרה ?
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים אתה מצפה מכרטיס ברמת ביניים כמו ה850M להריץ משחק שגם ה290X מתקשה להריץ על אוטרה ?אממ.. את האמת לא הייתי מודע כלכך לפני שהתקנתי ואחרי שראיתי את התקיעות התחלתי להבין עד כמה המשחק הזה טובעני.. רציתי רק לדעת אם זה ככה אצל כולם ולכולם זה ככה מקרטע , ואם המשחק הזה מיועד רק למי שיש לו כרטיס 880 gtx או 290X ובקטגוריה זאת.. בלי קשר איזה פאץ אילן הביא?? תוכל להעלות אותו לכאן???
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים תודה רבה ראיתי אני אתקין ואעדכן אם הביצועים השתפרו במעט.איזה הגדרות מומלץ להריץ במפרט כמו שלי מדיום?? (850m)
פורסם 2014 ביולי 211 שנים פשוט בושה מצד Ubisoft:"According to Ubisoft, Watch Dogs season pass holders already got access to this content one week early, while the DLC becomes available tomorrow for everyone else."http://www.ign.com/articles/2014/07/01/new-content-coming-to-watch-dogs
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים אם מישהו עוד משחק, הגרסה הסופית של TheWorse Mod יצאה. ניתן להתרשם - להורדה - http://www.guru3d.com/files-details/watch-dogs-theworse-mod-8-download.html נערך 2014 ביולי 2911 שנים על-ידי Spacecowboy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.