עבור לתוכן

Watch Dogs - דיון מקדים, מיועד לאביב 2014

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 127
  • צפיות 47.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל, קיוויתי שייצא משהו טוב מ-The Division, אבל לפי קו הפעולה הנוכחי כנראה שגם הוא צפוי להיות מאכז להחריד.

פורסם

הצליח להם(ל24 שעות לפחות)

פורסם

איך אני רואה את ה FPS במשחק?

פורסם

אני אישית לכל משחק משתמש בrivatuner statistics server, אבל משום מה הוא לא עובד במשחק הזה.

נסה את Bandicam.

פורסם
אני אישית לכל משחק משתמש בrivatuner statistics server, אבל משום מה הוא לא עובד במשחק הזה.

נסה את Bandicam.

אנסה, דרך אגב עדיין לא שידרגתי את הכרטיס מסך...

חבר עם 670 הציע לי לחכות, אמר שגם אצלו המשחק לא רץ טוב על HIGH והוא בכלל לא מדבר על ULTRA...

אני כבר לא יודע מה לעשות...

פורסם

RTSS לא עובד בהרבה משחקים חדשים, חבל כי זה הכלי עם הכי הרבה אפשרויות (גודל, מיקום, צבע וכו') וגם תוכנה קטנה יותר מאשר FRAPS ו BANDICAM.

פורסם

ניסיתי לשחק במשך שעה וחצי, העכבר כל כך "מוחלק" ויש לו המון דיליי עם 1 PRE RENDERED FRAME בהגדרה במשחק, ובצירוף עם הFOV הנמוך מאוד, סיימתי עם בחילה והרגשה שלא תגרום לי לנסות אותו שוב בקרוב ... ממש מציק השטויות של יוביסופט במשחקים עם התאוצה וההחלקה לעכבר, אני מרגיש שיש לי את הדיוק והשליטה של שלט קונסולה עם טלוויזיה עם INPUT LAG מטורף. בFAR CRY 3 הם אף פעם לא תיקנו את זה, מקווה שכאן יעשו משהו. וכמובן יוסיפו שליטה בFOV.

אה והנהיגה גם ממש גרועה, ממש דיליי ושליטה לא ישירה. נוגעים לרגע בW והמכונית מאיצה בכל הכוח ל2 שניות . הכל עם כל כך הרבה דיליי ושליטה לא ישירה שלא נראה שאפשר גם להסתדר עם זה אחרי כמה זמן.

פורסם
ניסיתי לשחק במשך שעה וחצי, העכבר כל כך "מוחלק" ויש לו המון דיליי עם 1 PRE RENDERED FRAME בהגדרה במשחק, ובצירוף עם הFOV הנמוך מאוד, סיימתי עם בחילה והרגשה שלא תגרום לי לנסות אותו שוב בקרוב ... ממש מציק השטויות של יוביסופט במשחקים עם התאוצה וההחלקה לעכבר, אני מרגיש שיש לי את הדיוק והשליטה של שלט קונסולה עם טלוויזיה עם INPUT LAG מטורף. בFAR CRY 3 הם אף פעם לא תיקנו את זה, מקווה שכאן יעשו משהו. וכמובן יוסיפו שליטה בFOV.

אה והנהיגה גם ממש גרועה, ממש דיליי ושליטה לא ישירה. נוגעים לרגע בW והמכונית מאיצה בכל הכוח ל2 שניות . הכל עם כל כך הרבה דיליי ושליטה לא ישירה שלא נראה שאפשר גם להסתדר עם זה אחרי כמה זמן.

סתם מעניין, איזה מעבד וכרטיס מסך יש לך ועל איזה הגדרות אתה משחק?

פורסם
פורסם

תאמת קצת התבאסתי מהמשחק..

סיימתי את הסיפור בשלוש ימים וזה די מעצבן כי ציפיתי למשהו הרבה יותר ארוך מזה......

חוץ מכל הבעיות הקיימות שיש כרגע

פורסם

משחק סביר. לא מעבר לכך.

פורסם

מסכים איתך, נהנתי הרבה יותר מ GTA V. ההייפ עשה ליוביסופט את הקופה המשחק פחות.

פורסם

המשחק הזה פשוט מתיש, כ"כ הרבה באגים לא ראיתי הרבה זמן. עכשיו המשחק טוען שהשמירה שלי הרוסה ושאני צריך להתחיל משחק חדש.

יש פה מישהו שנמצא בסביבות ACT II, במשימה בה צריך לעקוב אחרי הבן דוד השחור השמן ההוא על מנת לסחוט אותו? או לפחות אחרי שמוצאים את הבונקר שמשמש כבית חדש?

פורסם

סיימתי את המשחק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים