עבור לתוכן

Watch Dogs - דיון מקדים, מיועד לאביב 2014

Featured Replies

• תגובות 127
  • צפיות 47.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הם ניסו לדחוף אותם החוצה בזמן לקונסולות החדשות.

טוב שהם התעשתו בזמן והעדיפו להוציא משחק מלוטש בהמקום משחק שבור שיספיק להשקה של הקונסולות.

סיבה נוספת היא אולי הרצון שלהם לא לא להוציא אותו במקביל ל - AC4 ולהתחרות בעצמם מה שיפגע במכירות.

כנראה עכשיו נקבל את Watch Dogs במקביל לגרסת המחשב/קונסולות חדשות של GTA V.

פורסם

הם חברה חרא לא עושים דבר כזה הם יתחייבו מי ששילם על פי חוק הם חייבים לתת לו, מה הקשר למחשב עם הקונסולה גרועה שידחו לקונסולה לא למחשב מהלך מטומטם

פורסם
  • מחבר

מה קשור גרסה ספציפית אם המשחק בכללי לא מוכן עדיין ?

ותכתוב ברור כי בקושי אפשר להבין משהו ממה שרשמת.

פורסם
הם חברה חרא לא עושים דבר כזה הם יתחייבו מי ששילם על פי חוק הם חייבים לתת לו, מה הקשר למחשב עם הקונסולה גרועה שידחו לקונסולה לא למחשב מהלך מטומטם

הדבר האחרון שאפשר להגיד על Ubisoft היא שהיא חברה חרא ,זה שהם דוחים משחקים על ימין ועל שמאל זה לא חדש , כמעט כל משחק Assassins Creed נדחה למחשב .. אבל זה לא משנה את העובדה שהמשחקים שלהם בין הטובים ביותר.

פורסם

היה להם מספיק זמן להכין את המשחק, לדעתי המשחק מוכן הם דוחים בגלל ה-fps זה לא סיבה לדחות

פורסם
  • מחבר

טוב, בסדר...

אתה זוכר איך היה GTA IV כשהוא רק יצא למחשב ? אני בטוח שאתה לא רוצה שככה יהיה גם Watch Dogs.

לגבי יוביסופט, יש להם משחקים טובים אבל לא מעט פעמים הם הוציאו פורטים לא מוצלחים למחשב (AC3 ו - Ghost Recon: FS ונראה לי שגם SC: CONVICTION)

והם חולבים סדרות ללא הפסקה מה שמוריד מאד מהעניין במשחקים האלה שחוזרים על עצמם יותר מדי.

וגם במשחקי העולם פתוח שלהם (שזה המיקוד שלהם בשנים האחרונות) קשה לציין לטובה עלילה יוצאת דופן והמשימות הצדדיות לרוב די משעממות וג'נריות.

פורסם

פעם אחרונה זה היה AC3 VS FC3, אז כנראה למדו לקח מאז...

רוצים לשחרר בחגים, אבל לא לפגוע אחד בשני.

פורסם

אני דווקא אופטימי מהדרישות שפרסמו.

אם המשחק הזה יידע באמת לנצל את כל הליבות אז הוא אמור לרוץ חלק כמו חמאה.

פורסם

הגזימו, זה לא כאילו שהמשחק בוטל. הוא עדיין ירוויח סכום מכובד, רק יותר מאוחר.

פורסם

בשוק ההון דחייה של רבעון זה נחשב הרבה זמן. אם לוקחים בחשבון גם את המכירות האיטיות של Raymen ו-Splinter Cell black list אז המשקיעים מודאגים וזה מתבטא בירידה החדה במחיר המניה. מה שכן, באמת יכול להיות שהירידה מוגזמת כמו שקורה לרוב כאשר יש ידיעות אלו או אחרות הקשורות לחברות טכנולוגיה. (AMD הארורים האלה שירדו ב25% בשבוע!)

פורסם

נראה מדהים אני מקווה שהמשחק באמת יצא באביב ולא יותר מאוחר

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עוד מישהו עשה Pre Order למשחק חוץ ממני ? 150 שקל בCJS ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים