עבור לתוכן

Watch Dogs - דיון מקדים, מיועד לאביב 2014

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל מעבד 8 ליבות בתור משהו בדרישות המשחק זה פשוט מגוחך (ועוד מעבד חדש של AMD שבטח אין כמעט לאף אחד), בקושי יש משחקים שיודעים לנצל מעבדים עם 4 ליבות (לרוב זה רק 3).

וגם תמיד רושמים HD5770 ו - GTX 460 כשזה צריך להיות 6850 במקום 5770 (או HD7770 אם כבר רושמים חומרה עדכנית)

לפחות עם HD7850/GTX 560 TI ו - HD7970/GTX 670 הם היו מדוייקים יותר, למרות שבמקרה הראשון הכרטיס של AMD חזק יותר אבל לפחות לא באותה מידה כמו ה - 460 מה - 5770.

• תגובות 127
  • צפיות 47.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF?

אז הI5 4570 עם 8GB RAM וGTX760 לא יריץ?

חחח FUCK THAT SHIT, אני אשחק מריו. :S

פורסם
  • מחבר

760 זה כמעט כמו 670.

דרישות המעבדים שם מטופשות ואין מה להתייחס להן בכלל.

יוביסופט מבהירים שהדרישות שפורסמו לא רשמיות.

http://www.dsogaming.com/news/ubisofts-tech-director-watch-dogs-pc-specs-not-official-to-be-revealed-soon-lower-than-previous/

פורסם
wdhwfinal.jpg.jpg
פורסם

^^^

היה עדיף שהם ישאירו את הלא רישמי, מינימום 6GB...ביזיון

פורסם
  • מחבר

גם זה בטוח מוגזם, אין מצב שצריך כל כך הרבה זיכרון בשביל להריץ את המשחק על הגדרות נמוכות.

אני רואה שפרסמו דרישה כזאת גם ל - COD החדש (שעדיין רץ על המנוע המשודרג של COD4).

פורסם

זיכרון עולה גרושים(כל מערכת חדשה באה עם מינימום 8).

מעבד זה כבר סיפור אחר...

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שגם משהו כמו 3470 יריץ את זה יפה מאד.

פורסם

אלוהים ישמור למה החברות האלה בחרו להעזר ב NVIDIA ולא ב AMD...תגידו מה שאתם רוצים על AMD הם לא עושים דברים מפגרים כאלה. דרישות מינימום 6G זיכרון...דרישות מומלצות החומרה הכי חזקה שיש בשוק...

אין דבר אחד במשחקים האלה שמצדיק את הדרישות האלה, ראינו משחקים שנראים לא פחות טוב (ואפילו יותר טוב) שהדרישות שלהם לא היו כאלה. הם פשוט מחרבנים את הקוד של המשחקים בשביל לנפח דרישות :(

פורסם

זה משחק עולם פתוח ,זה הגיוני שהוא יהיה סופר כבד,וכמה סרטונים ביוטיוב עם 99% כיווץ לא באמת משקפים את הגראפיקה של המשחק ..

חוץ מזה ,לא מבין את הקשר לNvidia הם לא אלו שאומרים למפתחות המשחקים איזה דרישות חומרה לשחרר, הם כן עוזרות לחברות להתמיע פצ'רים שלהן כמו 3D Vision Serround , או במקרה של AMD את הTrueAudio , Eyefinity וכו' .

פורסם

המשחק הזה עובד על ה 360 ו PS3, אין שום סיבה בעולם שהם לא יצליחו לעשות SCALE DOWN לגירסת המחשב. מינימום 6G זה יריקה בפרצוף בשביל אנשים שיש להם מחשב חלש יותר וכרגע אין להם כסף לשדרג. GTX780 כמומלץ זה שוב יריקה בפרצוף, המשחק הזה רק על הקונסולות החדשות שמשתמשות בכרטיס שחלק בהרבה.

תראה את הדרישות של COD, הן זהות! פשוט כל המשחקים ש NVIDIA שותפים לפיתוח שלהם יצאו עם אותן דרישות מוגזמות. ממש לא הפעם הראשונה שהם עושים את זה, CRYSIS במקור הוצג על כרטיס מסך של ATI, המשחק יצא דור אחרי זה ולא עבד על שום חומרה. החברה הזו לא חושבת מטר קדימה, בניגוד לפיתוחים של AMD שרצים על כל כרטיס מסך הפיתוחים של NVIDIA עובדים על החומרה שלה בלבד, רוב המשחקים שהם עובדים עליהם מגיעים לשוק עם בעיות ביצועים קשות וקוד מאוד לא יעיל.

פורסם
  • מחבר

זה רק דרישות המערכת, אין יותר מדי שאפשר להסיק מזה.

כשייצאו המשחקים נראה כבר.

אם כבר מדברים על קוד לא יעיל ומשחקים כבדים מעבר להיגיון אז אני חייב לציין את: Shadow Warrior, Alien Rage ו - Rome II: Total War וגם CoH 2.

פורסם

rome II הוא אסון מיוחד, הנפילה הכי גדולה של CA עד היום, תמיד יש איתם בעיות אבל לא ככה. תאמת עם Shadow Warrior לא היו לי בעיות (חוץ מהאפקט מראה המחורבן). השאר לא ניסיתי.

אין שום דבר שמונע מהם לעשות שהמשחק יבדוק את החומרה לפני העליה ויתן הודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום ולא יאפשר להיכנס למשחק. או שפשוט המשחק יעבוד גרוע.

פורסם

המשחק עובר פורט מX1 או PS4(יש מקורת שאומרים הפוך).

בכ"מ, זה בהחלט משפיע והעיקר שנקבל גרסת מחשב טובה.

*אני מניח שUbisoft Reflections(לפי WIKI) עובדים על המחשב והאחרון שלהם(ביחד עם Ubisoft Red Storm?) זה FC3(למחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים