עבור לתוכן

רעש מציק מהמאוורר בGTX660

Featured Replies

פורסם

אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע :

הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין.

תודה :)

פורסם

שהמאווררים עובדים הם יוצרים וויברציות קלות, ויכול להיות שכרטים המסך נוגע בחלק מהרכיבים של לוח האם ויוצר את הרעש הזה.

ויכול להיות שאחד המאווררים משוחרר מעט.

תנסה להרכיב את כרטיס המסך במחשב אחר במידה וגם שם הוא מרעיש אין ברירה תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס נוגע רק באיזור החיבור בלוח , אין איזשהו מגע מיותר, ורק מאוורר אחד עושה את הבעיה. לא משפיע גם אם אני מזיז מעט את הכרטיס אז זה בטוח לא העניין. מה ז"א מאוורר משוחרר מעט ואיך אני מתקן את זה ? ???

פורסם

תוציא את הכרטיס ותנסה לבדוק אם המאוורר המרעיש יושב טוב בתושבת ואם לא חזק את הברגים שמעגנים את המאוורר.

פורסם

חוששני שלא מדובר במאוורר. אני חווה בדיוק את אותו הדבר עם ה 660ים שלי.

ככל הנראה שמדובר ב :

א. או מעגל על לוח האם שמגיב לתפקוד הכרטיס בצרצור המעיק הזה.

ב. הצרצור אכן מגיע מהכרטיס, או יותר נכון, ממייצבי המתח/קבלים שבו.

אפשר לחיות עם זה - הבעיה היא שדי קשה לי לשים את האצבע על הסורס, אבל כמעט בוודאות שלא מדובר במשו מכני.

פורסם
  • מחבר

אצלך כנראה יש COIL WHINE. אצלי הרעש מפסיק איך שאני דוחף קלות את המאוורר השמאלי מעלה, הרעש בא ממנו.

פורסם

אותו דבר היה אצלי, מאוורר אחד "רוטט" ואחר תקין. כשלוקחים עם האצבע את אחד הלהבים, מרימים ומשחררים שומעים את ה"רטט".

סיבוב קל לשלושת הברגים מתחת למאוורר וזה אמור להסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים