פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים קראתי ביקורות ברשת על ה-TRIGGER. לפיהן, היא אחת המקלדות המכניות הנוחות בשוק.הבעיה היחידה עם הדגם הזה שמאוד מפריעה לי היא החיבור הבעייתי של הכבל.אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר מאנשים שיש להם את המקלדת.תודה רבה!
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מחבר זה דבר שכבל מאריך אמור לפתור... לא כזה נורא.אפשר להשיג כבל חלופי עם חיבורים זהים?
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים לא רואה בעיה, סה''כ כניסת מיני USB ביציאת USB סטנדרטיתhttp://www.ebay.com/itm/6Ft-6FEET-USB2-0-A-Male-to-Mini-B-5pin-Male-Printer-Camera-Cable-U2A1-MNB-2M-/280863536739?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4164c57663
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים מחבר תודה מה לגבי החיבור עצמו? הבנתי שהייתה בעיה של התנתקויות ובעיות עם התוכנה אני לא זוכר איפה ראיתי את זה.... החיבור נקבה במקלדת רופף או משהו כזה... זה נכון? מה לדעתך החסרונות של המקלדת הזאת? מה לא אהבת והיית משנה?
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים תודה מה לגבי החיבור עצמו? הבנתי שהייתה בעיה של התנתקויות ובעיות עם התוכנה אני לא זוכר איפה ראיתי את זה.... החיבור נקבה במקלדת רופף או משהו כזה... זה נכון? מה לדעתך החסרונות של המקלדת הזאת? מה לא אהבת והיית משנה? לא זכור לי בעיות עם החיבור עצמו.. הכל עבד פרפקט, הכבל פשוט היה מעצבן לא שזכור לי הכל כתוב בביקורת שבאתר , לא חסכתי וכל מה שכתוב שם זה מה שאני חושב
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר תודה רבה. קראתי אותה הרבה לפני השרשור הזה אם יש דברים שגילית רק אחרי הביקורת אשמח אם תוסיף. (גם דברים טובים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.