פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מאיזה גיל תאוריה ?מאיזה גיל שיעורים ?מאיזה גיל טסט ?גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ?איזה תאוריה יותר קלה ?איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ?מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ?מלווה ?!מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים 1.מאיזה גיל תאוריה ?2.מאיזה גיל שיעורים ?3.מאיזה גיל טסט ?4.גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ?5.איזה תאוריה יותר קלה ?6.איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ?7.מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ?8.מלווה ?!9.מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה1. 15.5 אני חושב...2. 15.53. 164. כן5. החוקים אותם חוקים, התאוריות לדעתי באותה רמה.6. אתה עושה את זה במסלול מסוים והטסטר נוסע לידך7. 16 + הזמן עד שקיבלת את הרישיון מהרגע שעברת טסט8. לא9. לא, לא עד גיל 17 או 18, את זה אני לא זוכר במדוייק.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מאיזה גיל תאוריה ?16מאיזה גיל שיעורים ?16מאיזה גיל טסט ?16גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ?כןאיזה תאוריה יותר קלה ?של אופנוע עד 50 סמ"קאיך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ?הוא רוכב לידךמה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ?16מלווה ?!אין צורךמותר להרכיב מישהו מאחורה ?רק אם אתה מעל 18בבקשה תענו לי על הכל תודה
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים ממצה ביותררק בקשר ל9 זה מגיל 18ובגלל שקצת מבלבלים אותך אז ככהתאוריה מגיל 15 וחצי ושיעורים מגיל 16
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מחבר אוטו - מינימום 28 שיעורים .. כמה על אופנוע מינימום (50 סמק) ?כמה עולה כל שיעור באפונוע 50 סמק ? כמה עולה תיאוריה באופנוע 50? וכמה טסט באופנוע הזה?
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים לא לעשות את הטעות הזאת...תחכה תוציא לאוטו או ל 500 בבוא הזמן או עדיף האופציה שאני עשיתי שניהם (טוב 500 עדין בתהליכים)
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים יש פה כמה שטועים...השיעורים, התיאוריה והטסט כולם מגיל 16, לא 15 וחצי!אין להרכיב עד גיל 18
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים ממצה ביותררק בקשר ל9 זה מגיל 18ובגלל שקצת מבלבלים אותך אז ככהתאוריה מגיל 15 וחצי ושיעורים מגיל 16עשיתי רישיון על טרקטור, שמזכיר את הרישיון לאופנוע, ב-16 בדיוק אתה יכול תאורטית להיות כבר בעל רישיון.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר למה טעות ? אופנוע 50 סמק בכבישים בין עירוניים זה טוב ממקום למקום תאמין לי אני צריך את זה ..עוד שאלה לאנשים מתוך נסיון - ביטוח לאופנוע 50 סמק - איך הולך ?
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים למה טעות ? אופנוע 50 סמק בכבישים בין עירוניים זה טוב ממקום למקום תאמין לי אני צריך את זה ..עוד שאלה לאנשים מתוך נסיון - ביטוח לאופנוע 50 סמק - איך הולך ?http://www.motobike.co.il/motobike/useful_info/fees.asp?cat=9
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים טוב אני יבהיר פה כמה פרטים מניסיון כי אני בדיוק עכשיו עברתי את כול התהליך נשאר רק ללכת לטסטמאיזה גיל תאורייה 15 וחצי!!!מאיזה גיל שיעורים 16!!! אולי המורה שלך יתחיל איתך שבועיים לפני גג כי לפי החוק החדש לפי גיל 16 אסור לך לעלות על קטנוע.טסט 16במבחן תאורייה שקיבלתי לא היה מנוע(אפילו לא שאלה 1) יכול להיות שסתם היה לי מזל או שפשוט לא צריך.קטנוע יותר קלה!!ענו לך הטסטר נוסע על קטנוע איתך לאורך כול הטסט (בדרך כלל הוא נוסע איתך ועוד 2 יענו 3).16+ענו לךענו לךבקשר לביטוח המחיר של נוסע יחיד הוא 1744 שקל יותר מנהג יחיד משהו כמו 2000+ לכול נהג.איך משלמים זה אני כבר לא יודע (אני בטוח שיש אםפשרות לתשלומים)
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר מישהו מכיר אתרים של בחינות ותירגולים לפני התאוריה חוץ מהאתר למד (http://lamed.dapim.co.il) ?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים האתר שנתת הוא האתר הכי טוב בשלוש שעות למדתי את כול החומר נבחנתי ועברתי תאורייה ראשונה אין לך מה לחפש תעשה תירגולים תבדוק את התשובות שלך עד שתידע את החומר טוב ותתחיל לעשות שם מבחני תאוריה עד שתעבור כמה פעמים רצוף הטיפ היחיד לתאורייה הוא לדעת תמרורים פיקס זה חצי מבחן(15 שאלות) ואם אתה נופםל בתמרור אחד בבחינה אתה נכשל אז תמרורים ללמוד חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.