עבור לתוכן

כל פעם, 'מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור ' אחרי התקנת כרטיס-מסך חדש

Featured Replies

פורסם

חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור"

יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה)

יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.

פורסם

כרטיס תקול, נקודה.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי גם עם Driver Sweeper להסרת הדרייבר, והבעיה נשארה. הכרטיס הגיע עם מחשב חדש אז אתקין עליו ווינדוס ואראה עם התופעה חוזרת גם שם.

זה קצת מוזר שכרטיס-חדש כבר תקול ,לא?

אגב הקירור שלו רגיל וכן גם של 570GTX אך הוא הרבה יותר מרשים ופלסטיק קשה מאשר ה660GTXIT ממש קל וצעצוע (שנהם Sparkle)

פורסם

השתמשתי גם עם Driver Sweeper להסרת הדרייבר, והבעיה נשארה. הכרטיס הגיע עם מחשב חדש אז אתקין עליו ווינדוס ואראה עם התופעה חוזרת גם שם.

זה קצת מוזר שכרטיס-חדש כבר תקול ,לא?

אגב הקירור שלו רגיל וכן גם של 570GTX אך הוא הרבה יותר מרשים ופלסטיק קשה מאשר ה660GTXIT ממש קל וצעצוע (שנהם Sparkle)

לא יודע אם זה המצב אצלך, אבל זה קרה לי גם פעם כשהחלפתי כרטיס מסך, מה שהתברר בסוף זה שהייתי צריך להסיר לגמרי את הדרייברים הקודמים ולעדכן שוב לחדשים...

פורסם

כרטיס תקול, נקודה.

יכול להיות שהכרטיס מתחמם מאוד.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה המצב אצלך, אבל זה קרה לי גם פעם כשהחלפתי כרטיס מסך, מה שהתברר בסוף זה שהייתי צריך להסיר לגמרי את הדרייברים הקודמים ולעדכן שוב לחדשים...

כפי שציינתי השתמשתי גם עם Driver Sweeper למחיקת הדרייבר ,וזה לא עזר. אני כרגע עם המחשב החדש ..ומתקין עכשיו דרייבר. אם לא יהיו בעיות בו? אז לפרמט את המחשב השני (שהיו בו בעיות) ?

פורסם
  • מחבר

הודעת עידכון. הבעיה חוזרת גם עם מחשב אחר ווינדוס נקי.

זהו..לשלוח את הכרטיס-מסך לחנות?

פורסם

רוני הכרטיס תקול, ויכול להיות שהליבה מתחממת עד לקצה יכולת.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה בסדר .

אגב לא מובן לי גם למה המעבד גם על 3600 .הוא צריך להיות 3200 .

פורסם

כרטיס תקול ב100%, אני מקווה מאוד שלא קניתה בKSP , כן?

פורסם
  • מחבר

TMS .הכרטיס מהקניה הקבוצתית. + מחשב חדש. הוא לגיסי.

פורסם

אם זה TMS אז אתה יכול להיות רגוע מאוד :xyxthumbs:

לי היה מקרה עם KSP לפניי כשנתיים שלקח לי שבועיים של עצבים ובריאות עד שהם הסכימו להחליף לי כרטיס בסוף :-\

פורסם
  • מחבר

לי היה ניסיון איתם לפני 6 שנים. כן ,הוא לא היה טוב.

פורסם

גם זה קורה לפעמים :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים