עבור לתוכן

תוצאת 3dmark נמוכה עבור 7950hd

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X.

אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה:

http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg

כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה...

הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11

ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו).

ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?

פורסם

זה על extreme תעשה בדיקה כשזה בהגדרות ברירת מחדל "Performance"

פורסם
  • מחבר

אוקיי הייתי בטוח שכל התוצאות מבוססות על extreme בדור הנוכחי של הכרטיסים.

בכל מקרה נראה שבאמת עכשיו התוצאה קרובה לסטנדרד באינטרנט:

http://img545.imageshack.us/img545/2082/capture2ff.jpg

כמובן שהמעבד שלי קצת מחזיק אותו מאחור, יש הצעות איך אני יכול לשפר את הביצועים?

תודה רבה על התגובה ד"א.

פורסם

אפשר לעשות OC למעבד לקבל עוד קצת ביצועים וכמובן OC לכרטיס מסך ישפר את התוצאות.

איזה מעבד, לוח אם וזכרון יש לך? בעיקרון אם יש לך מעבד Q9550\i5 אתה לא אמור לקבל שום צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132)

לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L

זיכרונות: Kingston DDR3-1333 (667 MHz) 2GB X2

כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB GDDR5

דיסק קשיח: SAMSUNG HD103SJ

ספק כוח: Seasonic 550HT

מארז: Antec 300

מ.ע: Windows 7 32 Bit

שמתי לב שהלוח אם שלי תומך רק בPCI-E בסטנדרד של 2 בזמן שהכרטיס מסך תומך ב3, עד כמה זה מגביל את התעבורה של הזיכרון?

בקשר לOC עבור המעבד הבנתי שעבור הדגם הזה לא אמור להיות שיפור ניכר בביצועים(בעקבות טורבו בוסט שמוטמע אוטומטית), במידה וזה לא המצב צריך להיות שיפור משמעותי אם אני אצליח לבצע OC בצורה טובה?

לגבי OC עבור הכ.מ הבנתי שאני יכול לאבד אחריות עבורו ככה שהייתי מעדיף לחכות עם זה קצת(בעקבות העובדה שהוא בן יום =] )

כרגע ד"א אני נמצא על רזולוציה של 1680(מקווה לקנות מסך חדש בקרוב).

פורסם

1. המעבד הוא מרובע ליבות איכותי, אין שום סיבה שיגביל אותך בגיימינג.

2. בגדול הלוח שלך הוא לא משהו שהייתי ממליץ עליו יותר מדי ל-OC, הוא לא כולל קירור מספיק טוב לצ'יפסט ול MOSFETS, בנוסף אין לו מייצבי מתח וקבלים הכי איכותיים בסביבה, לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי. בכל מקרה השיפור שתראה בגיימינג מ-OC למעבד הוא לא יותר מדי משמעותי.

3. הבדל הביצועים כיום בין PCIE2 לבין PCIE3 הוא אפסי זה לא מה שעוצר אותך.

4. אוברקלוק לכרטיס מסך לא מבטל שום אחריות, הכרטיסים האלו מיועדים לאובקלוק (בגבול ההגיון כמובן), אל חשש, תעשה לו אוברקלוק ותרוויח עוד קצת ביצועים בחינם.

5. ברזולוציה הנוכחית שלך הכרטיס שלך אמור לבצע מצויין, ברוב המשחקים תראה מעל 60FPS בהגדרות גבוהות בכזו רזולוציה.

פורסם

4. אוברקלוק לכרטיס מסך לא מבטל שום אחריות, הכרטיסים האלו מיועדים לאובקלוק (בגבול ההגיון כמובן), אל חשש, תעשה לו אוברקלוק ותרוויח עוד קצת ביצועים בחינם.

באמת?

גם אם הוא ישרף בעקבות מתחים גבוהים מדי?

פורסם

באמת?

גם אם הוא ישרף בעקבות מתחים גבוהים מדי?

בגלל זה רשמתי "בגבול ההגיון" ומה שזה אומר זה לא לגעת במתחים. הכרטיס לא יישרף כל עוד הוא עומד על מתח סטוק, מקסימום יקרוס כמה פעמים עד שהוא ימצא את התדר המקסימלי שהוא יכול לעבוד עליו במתח סטוק.

וצריך להיות באמת מוכשר בשביל לשרוף כרטיס שיש לו מערכת הגנה מתקדמת שמכבה אותו ברגע שהוא מתחמם יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על העזרה.

אני מאמין שלא ממש תהיה לי בעיה של גיימינג עם הכרטיס הזה כמו שאמרת ;)

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך אוברקלוק חחחח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים