עבור לתוכן

קפיצות/לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת בשעות הערב

Featured Replies

פורסם

שלום כבר חודש שלם יש לי קפיצות בפינג בשעות הערב ( בערך משעה חמש או שש בערב עד עשר או אחת עשרה בלילה ) . תשתית הוט והספק בזק בינלאומי. התקשרתי להוט המון פעמים בשבועיים האחרונים והגיע בערך 3 טכנאים שונים שכל אחד אומר שהם לא רואים בעיה מסוימת ושהמודם הוראוטר עובדים בצורה תקינה . ככל הנראה הבעיה בספק אבל גם בזק לא ראו שום בעיה מיוחדת ואמרו לי לשחק עם הכבלים .

ניסיתי לעשות בדיקות בCMD אבל נראה שאין לי קפיצות והפינג נע בין 10-20 ( לוואלה ) , הTTL קבוע ובסדר .

אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת .

אשמח אם תציעו פתרונות לעזרה , תודה מראש לעוזרים .

פורסם

שלום כבר חודש שלם יש לי קפיצות בפינג בשעות הערב ( בערך משעה חמש או שש בערב עד עשר או אחת עשרה בלילה ) . תשתית הוט והספק בזק בינלאומי. התקשרתי להוט המון פעמים בשבועיים האחרונים והגיע בערך 3 טכנאים שונים שכל אחד אומר שהם לא רואים בעיה מסוימת ושהמודם הוראוטר עובדים בצורה תקינה . ככל הנראה הבעיה בספק אבל גם בזק לא ראו שום בעיה מיוחדת ואמרו לי לשחק עם הכבלים .

ניסיתי לעשות בדיקות בCMD אבל נראה שאין לי קפיצות והפינג נע בין 10-20 ( לוואלה ) , הTTL קבוע ובסדר .

אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת .

אשמח אם תציעו פתרונות לעזרה , תודה מראש לעוזרים .

אז יש קפיצות או אין קפיצות ?

פורסם

עלייה בפינגים 99% נובע מהתשתית.

פורסם
  • מחבר

כן יש קפיצות פשוט בבדיקות הפינג לא מראה שקופץ לי זה למה זה מוזר . זה קורה בעיקר בשעות הערב כמו שציינתי כבר .

לגבי ההודעה השנייה דיברתי עם התשתית שלי הרבה פעמים אבל נראה כבר שזה לא מהם אחרי אין ספור ניסיונות לתקן את זה איתם בדרך כלשהי

פורסם

היה יותר פשוט אם היית אומר: "משהו דפוק עם האינטרנט ואף אחד לא יודע מה"

מה זה "יש קפיצות בפינג אבל אף פעם לא ראיתי את זה"..?! אז איך אתה יודע שיש קפיצות בפינג קיבינימט ?

פורסם
  • מחבר

היה יותר פשוט אם היית אומר: "משהו דפוק עם האינטרנט ואף אחד לא יודע מה"

מה זה "יש קפיצות בפינג אבל אף פעם לא ראיתי את זה"..?! אז איך אתה יודע שיש קפיצות בפינג קיבינימט ?

אני משחק במשחק רשת זה למה אני רואה את זה וחווה את זה . אבל שאני מתקשר לתשתית הם אומרים שהם לא רואים דבר חריג וגם אם אני עושה בדיקה בספידטסט לדוגמא הפינג בסדר גמור . אני פשוט לא מבין למה הפינג קופץ לי בשעות הערב - יכול להיות בגלל העומס אבל זה לא סיבה לזה שיהיה לי קפיצות כל הזמן , עד לפני חודש במשך שנה פלוס האינרטנט שלי עבד טוב במשך כל היום

פורסם

איזה משחק? יש לך אינדיקציה לזה שיש קפיצות פינג או שזה מהרגשה שלך בלבד?

פורסם
  • מחבר

איזה משחק? יש לך אינדיקציה לזה שיש קפיצות פינג או שזה מהרגשה שלך בלבד?

כרגע אני משחק במשחק אחד פחות או יותר - משחק דפדפן בשם Haxball . גם שניסיתי משחקים אחרים הרגשתי תזוזות משונות וזה היה הפינג .

זה לא כ"כ רלוונטי איזה משחק מה שבטוח זה שאני יודע שיש לי קפיצות בפינג . הבעיה היא שאני לא יודע מה גורם לזה

פורסם

בדיוק !!! גם לי, כמו שאמרתי בתראד הקודם משהו בנוגע למודם שעשה סינכרון מחדש לעצמו ביום אחד בהיר ואז פתאום התחילו להיות איבודי מידע ! כשאני עושה פינג ל walla ynet download יש כל הזמן איבודי מידע משעות הערב בדיוק בשעה שציינת, בשעות הבוקר זה פיקס עד 17:30 בערך. ואז כשאני משחק DIABLO 3 יש כל הזמן אבל כל הזמן DELAYS כמו שאתה טוען או מה שנקרא RUBBER BANDING שאתה זז ואחרי כמה שניות אתה חוזר אחורה בדיוק לאותו מקום ואז אם יש לך מזל אתה חי ואם לא אז אתה אוכל אותה תוך שנייה ממה שהמחשב רוצה לעשות בלי שתוכל לעשות שום דבר, כ DAEMON HUNTER זה מחרפן כי אתה חייב לזוז כל הזמן ולירות ב-דיוק בלי פשרות. הברירה היחידה זה לעבור ל HOTNET מבדיקה שעשיתי האיבודי מידע מפסיקים ! באותו רגע שהעבירו אותי בדקתי ואין איבוד מידע אחד והמשחק עובד חלק חלק אפילו יותר מבזק בינלאומי בבוקר וגם מהחייגן שלהם.

לא מבין את זה בכלל !! בזק אומרים זה לא הם , הוט אומרים זה לא הם, אז מי זה ???

לא מבין איך הפינג ב HOTNET ל Walla הוא 68-75 ול download זה סביבות 230 ובימים קשים זה גם 330 ואפילו יותר לא קריטי אבל מעניין. ובונוס לדוגמא בדיאבלו הפינג במקום 89 יהיה סביבות 100, שוב לא קריטי, עדיף מאשר לאגים בלתי פוסקים עד הבוקר לגיימרים של הלילה.

ובחייגן נראה שזה לא קורה ! לא גיימר.

וטוב מאוד שפירסמת פה , כן ירבו כמוך, כי קשה למצוא אנשים שבאמת אומרים ויודעים שיש תקלה אם בכלל, ועוד אומרים שהכל בסדר בכלל משגע אותי.

פורסם

אם כך, pingtest.net בשעות הערב לפרנקפורט אמור להציג זאת. בהצלחה.

פורסם

ייתכן שהוט עושים בעיות בקישוריות שלהם לבזק בינלאומי בכוונה בגלל היריבות ביניהם ויוצרים תקלות כל הזמן, זה דווקא לא מפליא כי ככה כל המדינה שלנו עובדת.

ואז הבעיה היא לא ב"הוט" ולא ב"בזק בילאומי" - אלא משהוא באמצע.

פורסם
  • מחבר

http://puu.sh/2alLL

עשיתי כמה בדיקות , תמיד הפינג יוצא בסדר אבל הג'יטר יחסית גבוה ( כמו שציינתי עשיתי כמה בדיקות והג'יטר נע תמיד בין 4-8 ) , לפי מה שהבנתי אמור לצאת מספר יותר נמוך מבד"כ .

עוד דבר - לפעמים בכמה מהבדיקות הפינג לקראת סוף הבדיקה עולה לי בצורה מטורפת ואז התוצאות הסופיות יוצאות לא טובות : 95 פינג בערך וג'יטר 30 . אני מניח שזה פשוט בעיה באינרטנט שלא טוב? אני פשוט לא מבין כ"כ בנושא , אשמח לעזרה .

פורסם

jitter של 4-8ms זה תקין בתשתית הוט. הקפיצות האלה ל30 זאת באמת יכולה להיות הבעיה ובדיקת הpacket loss יכלה אולי לומר משהו אם היית מפעיל java ומריץ את הבדיקה במלואה.

בכל אופן, תנסה שוב את המשחק שלך, ותריץ בCMD פינג לגוגל ככה: ping google.com -t

זה ישלח פינגים כל שניה ואולי יתן לנו קצת מידע.. תדביק כאן את התוצאות ורשום אם היו בעיות בhaxball בזמן הזה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי הרצתי את הבדיקה ל5 דקות בערך

http://puu.sh/2aS9S

http://puu.sh/2aScH

http://puu.sh/2aSeX

הTTL כאמור נשאר קבוע . הפינג בד"כ אותו דבר חוץ מקפיצות , זה לא משהו חדש השאלה היא ממה נגרמת הבעיה ( הרצתי את הבדיקה הזאת לפני כמה דקות אחרי שניסיתי לשחק במשחק שלי בסרבר בחו"ל והיו לי קפיצות )

פורסם

נראה תקין.

איזה מהירות האינטרנט? אתה מתחבר בחייגן ? אם אתה בחיין אז תבקש מ014 להתחבר לגיימר לכמה ימים לנסיון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים