עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מחשב בתקציב של 6000 שקל

Featured Replies

פורסם

http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv

תנו לי חוות דעת בבקשה

תודה רבה

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות שבעתיד, כרגע לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיתמוך בריבוי מסכים, ושיוכל לרוץ הרבה זמן

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אשדרג אותו בעתיד

פורסם

ה-670 לא משתלם למחירו מבחינת מחיר\ביצועים, בטח שיש את ה-7970 ב-1800.הלוח יקר וסביר שלא לצורך, זכרונות יקרים.

תענה על השאלון בסטיקי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

פורסם
  • מחבר

ה-670 לא משתלם למחירו מבחינת מחיר\ביצועים, בטח שיש את ה-7970 ב-1800.הלוח יקר וסביר שלא לצורך, זכרונות יקרים.

תענה על השאלון בסטיקי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

את הכרטיס מסך השגתי ב-1990. Gtx670 יהיה עדיף לי על 7970 במידה ולא יבוצע OC.

מאיפה אתה יודע שהלוח לא לצורך?

Kingston ידועה כחברה מצויינת בכל מה שקשור לזיכרון, ולדעתי המחיר שווה את הכסף שזה עלה. (בסך הכול 100 שקל משאר הזיכרונות באתר כמו Hynix וכו').

כשאני מבקש ביקורת אני מתכוון לביקורת כללית על המחשב, לא על המחיר שהוא עלה.

בחוות דעת שהבאת לי דיברת רק על כסף.

פורסם

תענה על השאלון. בלעדיו אנו לא יכולים לתת חוות דעת כיוון שאנו לא יודעים מה שימושיך וכו'.

פורסם
  • מחבר

תענה על השאלון. בלעדיו אנו לא יכולים לתת חוות דעת כיוון שאנו לא יודעים מה שימושיך וכו'.

עניתי

פורסם

אפשר לחסוך כאן קרוב ל-500 ש"ח (אולי יותר) בלי לאבד ביצועים. בחיסכון הזה תוכל להכניס SSD למערכת ההפעלה, דבר שיוסיף לביצועי המחשב באופן משמעותי.

הלוח הזה בעל ערכת שבבים Z77 שלא מעילה לך בכלום, יש לך B75 ו-H77 שיעשו את העבודה יופי בצורה זולה הרבה יותר.

אשמח לדעת למה בחרת את הזיכרון, הלוח והספק למערכת כזאת?

פורסם

מאיפה אתה יודע שהלוח לא לצורך?

כשאני מבקש ביקורת אני מתכוון לביקורת כללית על המחשב, לא על המחיר שהוא עלה.

בחוות דעת שהבאת לי דיברת רק על כסף.

רשמתי "וסביר שלא לצורך". למרות שאני אשמח לדעת איך הלוח הזה מועיל לך מלוח בסיסי בחצי המחיר

לדרישות שהצגת.

ברור שהחשיבה העיקרית היא על הכסף ביחס לתמורה ולשימושים אלא מה? אתה גם יכול לבנות מפרט עם

רכיבים מותאמים וחזקים ב-10K ועדיין, אם אין תמורה נאותה ביחס לביצועים ובמידה ויש אלטרנטיבות

זולות יותר ללא הפסד ביצועים לא הייתה מעדיף אותן? מה אתה נהנה לזרוק כסף?

לכרטיס המחיר יותר הגיוני, לדעתי עדיין לא שווה הפרש של 200 שקלים מה-7970.

לגבי הזכרונות זה שטות, קינגסטון חברה ידועה כמו עשרות חברות אחרות לא פחות טובות ממנה שהזכרונות

שלהם עושים את בדיוק את אותה העבודה. בלי שום קשר לזה שבחרת את הזכרונות VALUE הכי פשוטים שהיא

מציעה ככה שגם לשלם שקל יותר בעבורם אין ממש סיבה בתכלס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים