עבור לתוכן

מקלדת גיימינג

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות :

אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS

כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס

תאורת מקשים - לא חובה

עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה

nkro טוב ו-anti-ghosting

שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות

צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי

למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ?

תודה.

פורסם

Logitech G710+ החדשה יכולה להתאים לך, זו המקלדת המכנית היחידה בארץ עם סוויצ'ים חומים.

מה שכן, היא די יקרה. אם היא שווה את המחיר, זה אתה תחליט.

אתה יכול גם ללכת עם מקלדת מכנית עם סוויצ'ים שחורים, אם כי השחורים יותר נוקשים מהחומים.

החומים מצויינים לכל מטרה, Great all-rounder.

פורסם
  • מחבר

Logitech G710+ החדשה יכולה להתאים לך, זו המקלדת המכנית היחידה בארץ עם סוויצ'ים חומים.

מה שכן, היא די יקרה. אם היא שווה את המחיר, זה אתה תחליט.

אתה יכול גם ללכת עם מקלדת מכנית עם סוויצ'ים שחורים, אם כי השחורים יותר נוקשים מהחומים.

החומים מצויינים לכל מטרה, Great all-rounder.

אחלה, תודה רבה.

עוד המלצות מישהו..?

פורסם

מצטרף להמלצה על החומים, כל עוד אתה לא מחפש משהו ספציפי מאוד החומים הם הכי "רגילים" מכל הסוויצ'ים המכניים.

אתה מוגבל לקניה רק בארץ?

פורסם

מליץ בחום על CMSTORM Quickfire Pro עם סוויצ'ים שחורים או אדומים (או חומים אם תמצא).

יש לי עם סוויצ'ים אדומים, ובעוד שלקח לי הרבה זמן להתרגל - אני מאוד אוהב אותה בסופו של דבר.

פורסם

למה בדיוק לקח לך זמן להתרגל? לסוויצ'ים האדומים או למקלדת עצמה?

פורסם

לסוויצ'ים כמובן.

המקלדת עצמה full size (עם numpad) בלייאאוט אמריקאי סטנדרטי - שתמיד העדפתי - ואיכות בניה יוצאת דופן.

הסוויצ'ים האדומים רכים מאוד והם מרגישים מאוד שונה מכל מקלדת שהייתה לי, ובהתחלה היו לי המון שגיאות כתיב.

בסופו של דבר התרגלתי - ואני מקליד מאוד מהר, ומאוד נהנה. הכיף הנוסף הוא שהמקלדת מרעישה במידה שבה אני רוצה שתרעיש. אני יכול להקליד חרישי במהירות בינונית+, או להקליד מהר מאוד ורועש.

אם אחליט להוסיף רינגים אז היא תהיה חרישית גם בהקלדה מהירה מאוד, אבל אני לא רואה צורך - אני מאוד אוהב את הרעש שלה.

פורסם

אדומים הם אחלה. אם הרעש של ה-bottoming out לא מפריע לך אז הרווחת. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים