עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך HD7850 , קופא ונתקע ב OCCT

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850,

הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת .

עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה :

תמונה :

http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg

וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? .

דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! .

תודה .

פורסם

בעיית 1A בעיית זיכרון

כמה ראם יש לך?

ממליץ לבדוק עם MEMTEST86

פורסם
  • מחבר

בעיית 1A בעיית זיכרון

כמה ראם יש לך?

ממליץ לבדוק עם MEMTEST86

עשיתי בדיקה לזיכרון המחשב והוא יצא תקין ויש לי 4 GB זיכרון

מה עוד אפשר לבדוק ?

פורסם

המחשב בOC?

פורסם
  • מחבר

המחשב בOC?

כן . וניראה לי שזה הבעיה אבל אני לא בטוח .

כי עם HD4870 הOC עבד יציב ללא שום בעיות .

הבעיות התחילו איך שחיברתי את הכרטיס HD7850 .

למישהו יש מושג איך ניתן לפתור את הבעיה ? . תודה רבה .

פורסם

תנסה להחליפו, יש סיכויי שהוא לא תקין, אבל לפניי זאתתסיר לגמריי את הדרייבר הקודם ותתקין בטא חדשה 13.2 גירסה 6 , עובדת נהדר , גם תבטל את הOC למעבד שלך.תעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

תנסה להחליפו, יש סיכויי שהוא לא תקין, אבל לפניי זאתתסיר לגמריי את הדרייבר הקודם ותתקין בטא חדשה 13.2 גירסה 6 , עובדת נהדר , גם תבטל את הOC למעבד שלך.תעדכן אותנו.

ברגע שאני מבטל את הOC המעבד, הבעיות במשחקים מפסיקות , אבל הכרטיס לא מנוצל כלל בגלל צוואר הבקבוק שיש עם המעבד .

איך הגיוני שעם הכרטיס הקודם (HD4870) לא היו כלל בעיות עם הOC ועם HD7850 כן .?

תודה ...

פורסם

יש סיכוי לזה כי הכרטיס דורש כבר מעבד חזק יותר, אבל אם אתה אומר שללא OC אין לך בעיות אז הכרטיס תקין , השאלה אם אתה מבחין שיש לך יותר FPS במשחקים יותר מה4870 ? תעדכן.

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי לזה כי הכרטיס דורש כבר מעבד חזק יותר, אבל אם אתה אומר שללא OC אין לך בעיות אז הכרטיס תקין , השאלה אם אתה מבחין שיש לך יותר FPS במשחקים יותר מה4870 ? תעדכן.

כן הכרטיס HD7850 נותן יותר FPS , אבל הבעיות שבינתיים עליתי גילית הן ,

1. במשחק Far Cry 3 בקטע של התחלת המשחק בסרטון, המחשב קופא לגמרי ורק הפעלה מחדש עוזרת . (אם אני נכנס למשחק לא בקטע של הסרטון התחלת המשחק, המשחק עובד תקין, לפי בדיקה של כמה דקות.)

2. בקרייסיס 3 המשחק גם נתקע בשלבים מסוימים.

למשל בשלב הראשון שנכנסים לחדר כדי ללחוץ על "X", איך שאני עושה את הפעולה, כל המשחק קופא ונתקע לגמרי .

גם קורה שאם אני יוצא באמצע מהמשחק (לוחץ על ESC) גם אז המשחק קופא לגמרי .

פורסם

יש סיכוי שתאלץ לפרמט את כל המחשב ולהתקין את הדרייבר 13.2 הבטא, המשחקים מקוריים? או שתסיר את הדרייבר הקודם, הסרתה את הדרייבר הישן?

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שתאלץ לפרמט את כל המחשב ולהתקין את הדרייבר 13.2 הבטא, המשחקים מקוריים? או שתסיר את הדרייבר הקודם, הסרתה את הדרייבר הישן?

עכשיו הרצתי את המשחק Far Cry 3 עם הOC של המעבד על DX9 והתקיעה של הקטע בהתחלה עם הסרטון לא הופיע.

יכול להיות שיש חסר תאימות עם DX11 ? . תודה .

כן, הסרתי את הדרייבר הישן .

פורסם

לא, ממש לא, אני מבין שיש לך מעבד Q8400 ? אני מאמין שהכרטיס תקין, אני היתי מפרמט את המחשב ומתקין הכל על חדש עם דרייבר חדש , אם היתי רואה שלאחר זאת יש בעיות אז זה היה מדליק לי נורה אדומה, כרטיס 7850 הוא לא כל כך חזק כמו ה7950 או 7970 , לי היה 6850 על מעבד Q9500 וזה עבד מושלם , איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

לא, ממש לא, אני מבין שיש לך מעבד Q8400 ? אני מאמין שהכרטיס תקין, אני היתי מפרמט את המחשב ומתקין הכל על חדש עם דרייבר חדש , אם היתי רואה שלאחר זאת יש בעיות אז זה היה מדליק לי נורה אדומה, כרטיס 7850 הוא לא כל כך חזק כמו ה7950 או 7970 , לי היה 6850 על מעבד Q9500 וזה עבד מושלם , איזה מסך יש לך?

המעבד שלי זה E8400 . התקנתי כרגע את הדרייבר בטא החדש והבעיה ניראלי נפתרה אבל אני לא בטוח אני צריך עוד לבדוק .

המסך שלי Dell 23 אינצ'

פורסם

אז רזולוצית המסך שלך 1920X1080 , לפי דעתי אל תריץ OCCT הרבה, זה סתם מחממם את הכרטיס למקסימום חום , תריץ בדיקת 3DMARK11 ןתוכנת Heaven DX11 Benchmark 3.0 ותיראה אם יש תקלות, אני מאמין שהכרטיס מסך שלך תקין וגם אין צוואר בקבוק רציני , עובדה שאמרתה שיש שיפור של FPS , אבל שלא תצפה שתריץ קריסיס 3 על גבוהה, אני עם מערכת כמו שלי לא יכול.

פורסם
  • מחבר

אז רזולוצית המסך שלך 1920X1080 , לפי דעתי אל תריץ OCCT הרבה, זה סתם מחממם את הכרטיס למקסימום חום , תריץ בדיקת 3DMARK11 ןתוכנת Heaven DX11 Benchmark 3.0 ותיראה אם יש תקלות, אני מאמין שהכרטיס מסך שלך תקין וגם אין צוואר בקבוק רציני , עובדה שאמרתה שיש שיפור של FPS , אבל שלא תצפה שתריץ קריסיס 3 על גבוהה, אני עם מערכת כמו שלי לא יכול.

הרצתי עכשיו את התוכנה : Heaven DX11 Benchmark 3.0

וזה מה שקיבלתי :

http://uploads.upng.co.il/c03fb0b3e983460469473b.png

זה ציון סביר ? . תודה רבה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים