עבור לתוכן

כמה שווה המחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה).

הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם.

[table] [tr] [td]

מעבד:

[/td] [td]

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי!

[/td] [/tr] [tr] [td]

לוח אם:

[/td] [td]

Gigabyte GA-P35-DS3L

[/td] [/tr] [tr] [td]

מארז:

[/td] [td]

ANTEC SONATA II 450W

[/td] [/tr] [tr] [td]

זיכרון:

[/td] [td]

Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz

[/td] [/tr] [tr] [td]

קשיח למחשב שולחני:

[/td] [td]

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

[/td] [/tr] [tr] [td]

כרטיס מסך:

[/td] [td]

Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail

[/td] [/tr] [tr] [td]

כונן אופטי:

[/td] [td]

Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20

[/td][/tr][tr][td]

[/td][td]

[/td] [/tr] [/table]

פורסם

המחשב שווה כ-800 ש"ח לכל היותר.

פורסם

בשביל חייל שמגיע רק סופי שבוע.יהיה חבל להשקיע במחשב חדש.חכה לשחרור.

אבל בשביל שהבחור כן יצליח לשחק בזמן המועט שיש לו.יהיה כדאי לשדרג

זיכרון-ממליץ לך לחפש משומשים.סט של 2X2G יעלה לך בסביבות 150-200 שקל.חדשים יעלו כפול.

כרטיס מסך-החלק שיגרום הכי הרבה שיפור למחשב.כרגע מורכב כרטיס מאוד מאוד חלש במילים עדינות.חדש/ משומש.לפי תקציב

תפתח דיון בפורום כרטיסי מסך.על שידרוג מחשב.ותוסיף מידע על המסך ורזולוציה

הערכה מהירה:

מעבד-200-220

לוח-150-180

ספק כח-100

זיכרון-0-10

קשיח-100

כרטיס מסך-50

צורב-30-40

פורסם

אלא אם בנך משתחרר ממש בקרוב או מבלה הרבה זמן בבית (שלא כמו חייל ממוצע...), אכן הייתי משדרג את הזכרון וכרטיס המסך ולא את המחשב כולו. תוספת של 2GB חדשים (לא בהכרח חייבים 4) תעלה לך כ160 שקל אם אתה יודע איפה לחפש. כרטיס מסך חדש סביר יעלה כ500 שקל, לHD7750, אבל אני דווקא הייתי מחפש בשוק המשומשים - ניתן למצוא שם מציאות לא נורמליות בפחות מ300 שקל. עם זאת, יש שם גם לא מעט רמאים, שמוכרים כרטיסים ישנים וחלשים במחיר גבוה יותר מחומרה עדכנית חזקה יותר עם אחריות.

כרטיסים שהייתי מחפש בפחות מ300 שקל ביד שנייה:

GTX275 ומעלה מאותה הסדרה (כלומר מספרים בסגנון 2XX הגבוהים יותר, אבל לא 420 נניח)

GTX460 ומעלה

550TI (לא סביר במחיר כזה, אבל יצא לי לראות ב400 אז זה אולי אפשרי)

HD4890

HD5830 ומעלה מאותה הסדרה (כלומר מספרים בסגנון 5XXX הגבוהים יותר, אבל לא 6450 נניח)

פורסם
  • מחבר

אלא אם בנך משתחרר ממש בקרוב או מבלה הרבה זמן בבית (שלא כמו חייל ממוצע...), אכן הייתי משדרג את הזכרון וכרטיס המסך ולא את המחשב כולו. תוספת של 2GB חדשים (לא בהכרח חייבים 4) תעלה לך כ160 שקל אם אתה יודע איפה לחפש. כרטיס מסך חדש סביר יעלה כ500 שקל, לHD7750, אבל אני דווקא הייתי מחפש בשוק המשומשים - ניתן למצוא שם מציאות לא נורמליות בפחות מ300 שקל. עם זאת, יש שם גם לא מעט רמאים, שמוכרים כרטיסים ישנים וחלשים במחיר גבוה יותר מחומרה עדכנית חזקה יותר עם אחריות.

כרטיסים שהייתי מחפש בפחות מ300 שקל ביד שנייה:

GTX275 ומעלה מאותה הסדרה (כלומר מספרים בסגנון 2XX הגבוהים יותר, אבל לא 420 נניח)

GTX460 ומעלה

550TI (לא סביר במחיר כזה, אבל יצא לי לראות ב400 אז זה אולי אפשרי)

HD4890

HD5830 ומעלה מאותה הסדרה (כלומר מספרים בסגנון 5XXX הגבוהים יותר, אבל לא 6450 נניח)

לפי מה שאתה כותב, אין צורך בכלל לשדרג מעבד ולוח? כלומר, הכרטיס המוצע יעבוד עם הלוח הנוכחי?

זיכרון הייתי קונה משומש, כרטיס מסך לא.

ה"ילד" הוא קצין בצבא. מגיע רק בסופי שבוע.

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס דרך הקניה הקבוצתית כמו ה-7850 של AMD שיעלה כ-760 שח ויתן לבן שלך לשחק גם על המערכת הנוכחית.

אם אתה לא מעוניין בכרטיס חזק מדי ומעדיף לחסוך יש לך אפשרות למצוא כרטיסים כמו ה-7770 של AMD בכ-600 שח.

במחירים נמוכים מזה חבל לחפש כרטיסים חדשים כי הפער בין התמורה למחיר מול כרטיס יד 2, בן שנה עם אחריות הוא כבר גדול מאוד.

המכירה הקבוצתית (שנגמרת עוד מעט) - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704

כמו שאמרו, אני לא הייתי רץ למכור את המחשב רק בשביל משחקים בסופי שבוע.

ניתן בתקציב של כ-1200 שח, לשדרג את כרטיס המסך, להוסיף 4 ג'יגה זכרון ואולי לחשוב לקנות כונן קשיח קטן נוסף (אם הנוכחי לא מספיק)

נ.ב.

המחשב לא שווה אפילו 800 שח לדעתי. המפרט הזה בן 5 בקרוב, המעבד,הלוח והספק הם משהו שלא בטוח שמישהו יסכים לקנות במצב הזה.

הזיכרון שווה כ-50 שח, וכרטיס המסך בשוק יד2 היום פשוט לא שווה יותר מ-50-100 שח וגם אז לא בטוח שמישהו יציע מחיר.

המחיר למוצר נקבע על פי דרישת הקונים, ולא על פי מה שנראה לאנשים שמעריכים. לדעתי אתה לא תוכל למכור את המחשב פשוט כי לא יציעו עליו מחיר (עקב גילו)

אני חושב שאם תקבל הצעה של כ-400-500 שח קח אותה ב-2 ידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים