עבור לתוכן

אני רוצה להתחיל פרויקט של מנעול לדלת צריך עזרה או רעיון

Featured Replies

פורסם

רציתי להתחיל לבנות מנגנון שינעל ויפתח את הדלת , מחפש מנגנון כמה שפחות מגושם , חשבתי על סרבו שיסובב את המפתח

יש למישהו משהו מקורי? שיהיה גם בסכום הגיוני כי כל מה שראיתי זה 200 דולר ומעלה =\

תודה לעוזרים.

פורסם

אני חושב שעיקר העבודה תהיה להשתמש בסרבו שינוע על ציר כלשהו שיגרום לתנועה פנימה\החוצה של ה"לשונית נעילה" של הדלת, לא יודע איך קוראים לה :-)

עיקר הבעיה היא איך לדחוס הכל קופסה קטנה שתהיה טלאי לידית של הדלת כיום, כי דלת זה עניין של 3-4סמ, וארדואינו\ELECTRIC IMP זה לא בדיוק דבר קומפקטי..תוסיף לזה גם ספק כח, מנגנון מכני וכו'..

פורסם

אפשר לקנות מנגנון שדומה לדלת הכניסה לבניין (כשיש אינטרקום ומנעול חשמלי).

אתה מחפש משהו יותר רציני ובטוח ?

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על התגובות ,

e-r-a-n:

עשיתי ניסוי לפתוח את הדלת עם הלשונית הזו , אבל אין אפשרות מכיוון שהוא באמת דחוס מדי שם מה שאני צריך לעשות זה רק לנעול את הדלת ולפתוח את הנעילה.

Mike-

אני מחפש משהו פשוט , זה למנעול של חדר , חשבתי באמת לקנות מנעול חשמלי כזה ולהתחיל לשחק איתו השאלה מאיפה משיגים אחד כזה נורמלי

פורסם

אתה יכול גם לעשות את זה חיצוני, כלומר קופסה שתתלבש על הדלת מצידה החיצוני ותסובב מנוע שיוציא\יכניס לשונית כלשהי עד המשקוף

ככה לא יהיה אפשר לדחוף את הדלת ולפתוח אותה

כאן כבר פחות אכפת לך מעובי המנגנון ואתה יכול להתפרע..וכנראה שתצטרך בכל מקרה, כי לפעמים המשקוף בולט בהרבה מהדלת (אפשר לשקוף לעשות בו חור נוסף במקרה כזה)

לבגי סוגי מנועים וכאלה, תתחיל לחפש באתרים המוכרים

adafruit, 4project, sparkfun, radiohobbystore ויש עוד כמה ששכחתי שבטח גם עדיפים...וגם אתה יכול פשוט לנסות את איבי

פורסם

רציתי להתחיל לבנות מנגנון שינעל ויפתח את הדלת , מחפש מנגנון כמה שפחות מגושם , חשבתי על סרבו שיסובב את המפתח

יש למישהו משהו מקורי? שיהיה גם בסכום הגיוני כי כל מה שראיתי זה 200 דולר ומעלה =\

תודה לעוזרים.

אולי זה יעזור לך

http://www.locks.co.il/ProductDetails.asp?ProductID=150&CategoryID=32

%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%20%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%20%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A7%20%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C(1).JPG

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!

קניתי בסוף את החלק ש

davidss20 פירסם

%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%20%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%20%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A7%20%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C(1).JPG

עכשיו אני מנסה לחבר אותו לפלוס ומינוס , לצערי הוא לא הגיע עם שום ספח של חיבורים מזה שם כל דבר ,

ברגע שאני מחבר הוא מקבל מתח , אבל לא זז , אם אני מזיז את המפסק שבת ומחזיר חזרה אז הוא מתפקד כפתוח ברגע שאני מפסיק את הזרם הוא נסגר , השאלה שלי זה איך אפשר לחבר אותו?

באינרנט לא מצאתי תשובות , לא של המעגל החשמלי ולא של הקוד.

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

קניתי בסוף את החלק ש

davidss20 פירסם

עכשיו אני מנסה לחבר אותו לפלוס ומינוס , לצערי הוא לא הגיע עם שום ספח של חיבורים מזה שם כל דבר ,

ברגע שאני מחבר הוא מקבל מתח , אבל לא זז , אם אני מזיז את המפסק שבת ומחזיר חזרה אז הוא מתפקד כפתוח ברגע שאני מפסיק את הזרם הוא נסגר , השאלה שלי זה איך אפשר לחבר אותו?

באינרנט לא מצאתי תשובות , לא של המעגל החשמלי ולא של הקוד.

,תנסה לדבר אם החנות שקנית ממנה אולי הם יוכלו לעזור

אגב לטובת כולם תשתדל לפרסם את תהליך הפרויקט בסוף

פורסם
  • מחבר

,תנסה לדבר אם החנות שקנית ממנה אולי הם יוכלו לעזור

אגב לטובת כולם תשתדל לפרסם את תהליך הפרויקט בסוף

שאלתי את החנות,הוא רק מוכר ולא מייעץ , אני כל היום בערך מנסה לחבר אותו עם נגד וטרנזיסטור הוא מקבל חשמל מסוללה 9V,

שמספיקה , המנעול הזה צורך בין 8 וחצי ל12V , כמובן שאני אסיים אני יעלה לפה סקיצות ורשימה כמו שצריך.

אבל בינתיים המנגנון לא עובד דרך הארדואינו לצערי.

פורסם

כשאתה מחבר את הסוללה, הוא נעול או פתוח?

כשאתה מנתק את הסוללה הוא נעול או פתוח?

פורסם

יש לך דגם או מספר דגם ?

פורסם
  • מחבר

יש לך דגם או מספר דגם ?

אין לי דגם אבל זה בדיוק כמו שהצעת לי.

כשאתה מחבר את הסוללה, הוא נעול או פתוח?

הוא פותח

אגב הנה תמונה וקוד:

12797284.jpg

Uploaded with ImageShack.usxjbemdmzljyt.jpg

פורסם

אז תוסיף לחצן

יהיה מתח והמנעול פתוח, וכשתעזוב אותו המנעול נעול.

פורסם
  • מחבר

אז תוסיף לחצן

יהיה מתח והמנעול פתוח, וכשתעזוב אותו המנעול נעול.

ניסיתי לא עוזר , הקטע שאני מחבר לטרנזיסטור יש חשמל והוא פתוח , הבעיה היא בלנעול, שאלתי בפורום ארדואינו גם ולא ממש הצלחתי להבין מה רוצים ממני , בנוסף לא קיים שום דבר דומה ברשת , כולה לפתוח ולסגור עם קוד ומשם אני אמשיך לבד..

פורסם

כשאתה מנתק את המתח, הוא עדיין פתוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים