עבור לתוכן

הפיכת ראוטר וbridge

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברים ,הסתבכתי ,את הגדרות הרשת הראשית הצלחתי לסדר פחות או יותר ,נראה לי גם היה מסודר לפני כן כיוון שהdlan של YES מחובר כבר לראוטר כך שזה מסודר הבעיה שלי היא בהגדרת הראוטר השני ,שאני מנסה להיכנס להגדרות שלו אז זה מפנה אותי שוב להגדרות הראוטר המקור כיוון שכתובת הדיפואלט זהה .

מה לעשות ?

בכל אופן רק שתדעו שסתם לניסיון חיברתי את הראוטר לdlan שבסלון אז הוא קולט ממנו אינטרנט אלחוטי אך במהירות נמוכה יותר אפילו מהראוטר המקורי שבחדר הממד . בקיצור הפתרון חלקי ואני צריך להצליח לבצע את הפתרון שלכם עד הסוף .

תודה

אורן

פורסם

אתה צריך בראוטר הראשון (זה שיושב בממ"ד) להקטין את טווח הכתובות שהוא מחלק בDHCP (נגיד, לטווח 192.168.1.2-192.168.1.190)

ואז להגדיר לראוטר השני כתובת עצמית שמחוץ לטווח הDHCP, לדוגמא 192.168.1.199.

תעבור שוב על המדריך לאט, ובצורה מסודרת. זה נמצא שם - רק בלי להכנס שם לשמות והגדרות למי שלא מכיר ולכן פשוט יותר להבנה.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

אוקיי ממה שראיתי ,ביצעתי הכל ,עד כמה שההוראות תואמות את הגדרות הראוטרים שלי , עכשיו הוא קולט לכאורה מהראוטר החדש קליטה מלאה אבל בבדיקת מהירות יש לי שליש ממהירות המקסימום ואת הראוטר הישן הוא לא מצליח להתחבר ... משהו מוזר .

פורסם

איזו מהירות אתה מצליח לקבל?

פורסם
  • מחבר

במקום 30 -10 .

העניין המוזר שהוא שינה כאילו את שם הרשת לאותו השם +הסיפרה 3 ....

שאני נכנס להגדות ראוטר אז הוא נכנס להגדרות הראוטר בסיס .

בקיצור מוזר מה לא עשיתי תקין .

פורסם

אתה צריך בדיוק אותו שם לרשת האלחוטית, כולל הגדרות אבטחה זהות לחלוטין (פרוטוקול + סיסמא), אבל ערוץ שידור (channel) שונה.

כמו-כן הגדרות החיבור של הנתב השני צריכות להיות של AP פשוט ללא חייגן מכל סוג.

הנתב הראשון שמחובר ישירות למודם הוא זה שמקצה כתובות, מחייג, ולמעשה נותן את כל שירותי האינטרנט לכל מי שמתחבר - דרך שני הראוטרים.

פורסם

ראשית יתכן שהמעביר רשת על חשמל של yes עובד על מהירות של 10Mbps.

אם אתה מחבר את הכבל שלו ישירות למחשב, מה מהירות הסינכרון שאתה מקבל?

שנית הנתב 320 לא יכול לשדר אלחוטית במהירות של 30 מגה ביט

הוא יגיע לכל היותר לאיזור ה25 מגה ביט

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אותו שם איך אני משנה את השם ?של הרשת השנייה לרשת הראשונה ,אני יכול לשנות את הראשונה אבל להגיע עכשיו להגדרות השנייה אני לא בטוח שזה אפשרי .

אותו הדבר לגבי אבטחה איך אני נכנס להגדרות אבטחה בdlink כי כשאני מקיש כניסה להגדרות ראוטר מופיע לי הראוטר הראשון בכל מקרה .

וה

channel זה כתובת הip ?

פורסם

קודם כל תנתק את הנתב 320 מהרשת ותחבר אותו רק למחשב אחד.

תכנס להגדרות LAN שלו ותשנה את כתובת הIP לכתובת שאינה הכתובת של הנתב הראשי.

אחרי זה תכנס להגדרות הwireless שלו ושם אפשר לשנות את שם הרשת essid

פורסם
  • מחבר

סבבה זה יהיה רק בערב אז אם אפשר לרשום עד אז את כל התהליך עד הסוף זה יהיה טוב שככה אני אגיע ואעשה אותו אחד אחד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים