פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים רכשתי MK802IIIS באי ביי, המכשיר עובד טוב ולא עושה בעיות מיוחדות.אך משהו מסקרן אותי, כשרכשתי את המכשיר הוא עלה 67 דולר, עכשיו אותו מכשיר מאותו מוכר עולה 96 דולר.יש מדבקה על הקופסא ומצויין בה האות "B", חלק אומרים זה סימן לבלוטוס וחלק אומרים שזה סוג ב', כלומר מחודש או עבר שחזור.שאלתי את המוכר, הוא אמר לי ש-"B" זה סימן לבלוטוס.מה אתם אומרים?(כשרכשתי את המכשיר לא צויין שהוא משומש, היה כתוב BRAND NEW וכו...)לא אהיה קטנוני, המכשיר עובד טוב מאוד אך ברצוני לדעת האם הוא חדש או מחודש.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים 96$ זה ממש ממש יקר בשביל המכשיר הזה (ברוב החנויות האינטרנטיות המחיר הוא כ-60$). אתה בטוח שהגרסה היקרה היא לא מכשיר אחר, או שמגיע עם תוספות מסוימות (כגון שלט)?
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר http://www.ebay.com/itm/261147083582?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649אותו מוצר בדיוק, המחיר השתנה שבוע אחרי.הזמנתי בלי שלט.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים Don't sweat it. כמו שאמרתי, המחיר הסטנדרטי שלו זה כ-60$. זה לא שמה שקנית נמכר במחיר נמוך מדי, זה שהמחיר עכשיו הוא גבוה מדי.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אין לך דרך לדעת את זה ...וB אומר בלוטוסהעילג שאמר לך שB זה סוג ב'כנראה לא יודע שבאנגלית קוראים לזה refurbishedמה שהיה צריך להיות מסומן כRקפיש ?
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים אם אתה מרוצה מהמוצר והמחיר מה איכפת לך איפה הוא היה קודם? אם הוא עובד תקין אין בעיה.אם קנית ממוכר אמין באיביי אני בספק שהוא ימכור מחודש בתור חדש כי יעיפו אותו מאיביי.
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים הייתי מהמר שB = BLACKיכול להיות שיש גם דגם לבן וכל מה שהמדבקה מייצגת זה הצבע
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים אין לך דרך לדעת את זה ...וB אומר בלוטוסהעילג שאמר לך שB זה סוג ב'כנראה לא יודע שבאנגלית קוראים לזה refurbishedמה שהיה צריך להיות מסומן כRקפיש ?תקרא על B stock
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.