פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים שלום רב, היום סוף סוף מגיע המחשב החדש שלי ואני צריך להתקין עליו Windows, אחותי מקבלת מהאוניברסיטה (בר-אילן) Windows בחינם. ה Windows מהאוניברסיטה מגיע באנגלית, ויש שם גם Language Pack. אשמח לדעת איך בעצם משתמשים בזה (שאני אחליף לעברית), ואם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין את ה Windows, אשמח שתגידו לי גם. ד"א - מישהו פה התקין פעם Windows מהאוניברסיטה בחינם, כמו שאני עושה? * טיפים ועצות יתקבלו בברכה!! תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אם למחשב שלך יש 4 גיגה ומעלה זיכרון ראם , אז תוודא שאתה מתקין את גירסת ה 64 ביט.תוודא שבביוס הסאטה מוגדר כ ahci.את השפה אתה פשוט מתקין ומחליף דרך לוח הבקרה אחרי ההתקנה.וגם זה לא משנה אם הווינדוס בחינם מהאוניברסיטה או שקנית אותו בחנות , זה בדיוק אותו ווינדוס.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר אם למחשב שלך יש 4 גיגה ומעלה זיכרון ראם , אז תוודא שאתה מתקין את גירסת ה 64 ביט.תוודא שבביוס הסאטה מוגדר כ ahci.את השפה אתה פשוט מתקין ומחליף דרך לוח הבקרה אחרי ההתקנה.וגם זה לא משנה אם הווינדוס בחינם מהאוניברסיטה או שקנית אותו בחנות , זה בדיוק אותו ווינדוס.אוקיי, קודם כל תודה רבה.רק מה זה השורה הזאת:"תוודא שבביוס הסאטה מוגדר כ ahci."
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים כשאתה נכנס לביוס , יש לך הגדרות סאטה sata , שם אתה צריך להגדיר את הסאטה כ ahci , כי אחרי ההתקנה אתה לא תוכל לשנות את זה (למעשה אתה תוכל , אבל זה בעייתי).תסתכל בתמונה , זה אמור להיות אצלך די דומה.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר כשאתה נכנס לביוס , יש לך הגדרות סאטה sata , שם אתה צריך להגדיר את הסאטה כ ahci , כי אחרי ההתקנה אתה לא תוכל לשנות את זה (למעשה אתה תוכל , אבל זה בעייתי).תסתכל בתמונה , זה אמור להיות אצלך די דומה.מה זה ביוס בכלל?
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים are you fucking kidding me?אל תגזים, לא כולם יודעים מה זה ביוס.פותח הת'רד: כשאתה מפעיל את המחשב, אמורה להופיע הודעה למטה בסגנון "press DEL to enter setup". בשלב הזה אתה צריך ללחוץ על מקש Delete (יכול להיות גם רשום מקש אחר, כגון F12 או F1) ואז נפתחות לך ההגדרות של ה-BIOS.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר אל תגזים, לא כולם יודעים מה זה ביוס. פותח הת'רד: כשאתה מפעיל את המחשב, אמורה להופיע הודעה למטה בסגנון "press DEL to enter setup". בשלב הזה אתה צריך ללחוץ על מקש Delete (יכול להיות גם רשום מקש אחר, כגון F12 או F1) ואז נפתחות לך ההגדרות של ה-BIOS. שמע רגע, קיבלתי את המחשב, אני מנסה להתקין את ה WINDOWS מ DISC ON KEY ולא הצלחתי, התקשרתי ל TMS, ואז הם אמרו שאני לא יכול להתקין את ה WINDOWS הזה עם DISC ON KEY! צריך DISC של 5GB +. איך אני מבואס! :( איזה קבצים אמורים להיות לי בהתקנה הזאת?
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אני מניח שהוא קיבל את הwindows כקובץ להורדה מהאינטרנט.בכל מקרה, ודאי שאפשר להתקין מ-DOK:http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2011/02/28/windows-7-disk-on-key.aspx
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר רגע, קיבלת את הWindows בDOK(דיסק און קיי) או בDISK?אם לא הבנת, לא קניתי WINDOWS קיבלתי קישור להורדה באינטרנט,WINDOWS מקורי בחינם, מהאוניברסיטה של אחותי.הבנת אחי?
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אבל למה לסבך אותו....תשתמש בתוכנה הזאת:http://rufus.akeo.ie/ומכיוון שהדיסק קשיח ריק , אז הביוס אמור לעבור אוטומטית לusb.עריכה:הנה קישור ישיר:http://rufus.akeo.ie/downloads/rufus_v1.3.2.exe
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אחרי שתוריד את הקובץ ISO מומלץ להשתמש בתוכנה ש"שניצל" הציעליצור USB שניתן להרצה בהפעלה ואז להתקין את המערכת הפעלהלאחר שתסיים להתקין במרכז העידכונים יש שפות (שמה ניתן להשיג עברית)...
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר תודה לכולם,אבל עזבו אין לי כוח לשטויות האלה, גם ככה אני לא מבין בזה כלום.תודה לכולם,הזמנתי טכנאי שיתקין לי WINDOWS ב 200₪, מחיר סביר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.