עבור לתוכן

למה הזיכרונות לא עובדים בתיזמונים המירביים ?

Featured Replies

פורסם

הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) .

התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ).

מישהו יכול להסביר למה זה ?

תודה.

פורסם

אתה יכול לשנות לאיזה תזמונים שתרצה בביוס .. אפשר ידנית ויכול להיות שיש לך משהו כמו פרופילים X.M.P מוכנים מראש שאתה יכול להשתמש.

אגב אם הזכרון שלך עובד ב7-8-7-24 ב1600MHZ אתה תוכל להפעיל אותו בתזמונים עוד יותר טובים ב1333MHZ.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אנסה.

מוזר למה זה עומד כרגע על - 9.

לגבי הפעלה בתיזמונים טובים יותר, אני עומד להוסיף סט זכרונות נוסף שהוא 1333 עם cl- 7, אז לא נראה לי שאוכל לעבוד על מעבר לכך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, שיניתי בביוס.

קצת מוזר שלפני השינוי זה הופיע שם בביוס, בסוגריים, עם המספרים הנכונים ( הנמוכים יותר) ומצד שמאל להם, לא בסוגריים, עם המספר הגבוה יותר- 9.

כששיניתי זה בעצם השאיר את אותם המספרים שכבר היו בסוגריים (תיזמון 7 וכו') , אבל כשהעליתי מחדש את המחשב ובדקתי ב- cpu-z , זה אכן שינה למה שרציתי.

אגב, אם מנסים לשנות לתיזמון מעבר ליכולת הזיכרונות, זה לא נותן? או שזה נותן ואחר כך יש בעיות ביציבות עבודת המחשב ?

פורסם

אם היית מפעיל את התזמוני זכרונות על מצב אוטומטי זה היה מפעיל אותם בתמזונים הנכונים, שמת על מצב ידני ושם יש כנראה סתם תזמונים בברירת מחדל בלי קשר לזכרונות שיש לך. אם אתה לא מנסה לרדת מהתזמונים המקוריים אתה יכול להשאיר על אומטומטי...

ואתה יכול לרדת מהתזמונים שכתובים שם ולבדוק את היציבות, זה אוברקלוק לזכרונות בעצם (שווה ערך להעלאת התדר שלהם). אבל הזכרונות שלך עובדים גם ככה בתזמונים ממש טובים ולא באמת תקבל הבדל, ובטח שלא מבחינת FPS במשחקים אם זה מה שאתה מחפש. לא שווה את הטרחה אבל אם משעמם לך, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה צודק.

נראה לי שאשאיר את זה איך שזה כרגע.

מה עוד שכאמור אני עומד להרכיב השבוע זוג נוסף שהוא 1333 mhz ו- cl 7 .

כך שנראה איך זה ישתלב יחד מבחינת התיזמונים (את המהירות אין לי כוונה להרים ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים