עבור לתוכן

קנית אזיקונים רב פעמיים

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש משהו כזה

http://www.ebay.com/itm/7-PCS-Reuseable-Velcro-Cable-Ties-200-x-12mm-Tidy-Strap-Wrap-Self-Adhesive-White-/271044965824?pt=UK_Computing_Cable_Ties_Organisers&hash=item3f1b89f5c0

אבל בחבילה יותר גדולה (50-100)

אני יכול לקנותעשרה מהלינק שהבאתי אבל זה יצא לי 15 דולר ל70 וכבר ראיתי חבילות של 100 ב10 דולר (רק חבל שלא היה משלוח לישראל :\)

מישהו מכיר אתר שאפשר לקנות ממנו כאלא בכמות גדולה ובמחיר זול?(לןבה של Velcro)

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על ההודעות המהירות אבל זה לא מה שאני מחפש

SPUNK אם תשים לב מה שהבאתה לי זה לא בדיוק מה שאני מחפש

אני מחפש כאלא שבדיוק כמו אזיקונים (אם חור בסוף) להבדיל ממה שהצעתה לי שפשוט מלפפים את האזיקון

אם אני לא ימצא את מה שאני מפש במחיר נורמאלי אני יקנה את זה אז תודה בכל מקרה

LOSNIR

זה בדיוק מה שאני מחפש אבל כבר ראיתי את זה אבל לצערי הוא לא עושה משלוחים לישראל (לפחות לא לפי מה שרשום שלחתי לו הודעה ואני מחכה לתשובה)

אני ישמח אם מישהו בכל זאת ימצא לי איפה לקנות כאלא במחיר נורמאלי לכמות גדולה

תודה

פורסם

אני בעצמי חיפשתי כאלו בכמות גדולה, אחרי בירור קטן הבנתי שאלו שנראים כמו אזיקונים כלומר עם חור בקצה מגיעים לרוב מארה"ב.

מה שגורם למשלוח יקר, או חוסר רצון לשלוח מחוץ לUS.

פורסם
  • מחבר

אז ויתרתה וקניתה רגילים?

פורסם

לא, פשוט לא הייתי לחוץ ולא קניתי, נראה לי הם עדיין אצלי בWATCH LIST.

חשבתי לעצמי אם אני כבר קונה אני רוצה כמות כי זה יכול להיות שימושי מאוד, אבל לא מצאתי משהו ששולח לישראל, ואחרים היו עם משלוח בעלות פי 3 מהמוצר.

בכל מקרה אם תמצא משהו אשמח שתעדכן.

פורסם

תודה לשניכם על ההודעות המהירות אבל זה לא מה שאני מחפש

SPUNK אם תשים לב מה שהבאתה לי זה לא בדיוק מה שאני מחפש

אני מחפש כאלא שבדיוק כמו אזיקונים (אם חור בסוף) להבדיל ממה שהצעתה לי שפשוט מלפפים את האזיקון

אם אני לא ימצא את מה שאני מפש במחיר נורמאלי אני יקנה את זה אז תודה בכל מקרה

LOSNIR

זה בדיוק מה שאני מחפש אבל כבר ראיתי את זה אבל לצערי הוא לא עושה משלוחים לישראל (לפחות לא לפי מה שרשום שלחתי לו הודעה ואני מחכה לתשובה)

אני ישמח אם מישהו בכל זאת ימצא לי איפה לקנות כאלא במחיר נורמאלי לכמות גדולה

תודה

אופס, טעות שלי.

מצאתי לך משהו מצויין.

מה שLonsNir הביא זה עם משלוח לארץ אך יוצא בסופו של דבר 26.89$, מצאתי לך משהו בקצת יותר זול 24.21$ עם משלוח מאמזון.

הנה הקישור:

http://www.amazon.com/dp/B001E1Y5O6/ref=?SubscriptionId=&tag=zzzzzzzzzzz-20&linkCode=&camp=&creative=&creativeASIN=B001E1Y5O6&m=A2P0IMBKY7X8NS

המוצר עולה 8.72$ ועוד 15.49$ על משלוח.

אם אתה רוצה שני חבילות אז שניהם יעלו 17.44$ ועוד 20.98$ על משלוח שיוצא ביחד 38.42 וזה חוסך לך 10 דולר מלקנות פעמיים.

כל חבילה זה 100 אזיקונים ד"א.

פורסם
  • מחבר

אין לי מה לעשות עם 200 האמת ככה שהמחיר הוא 24$

אם אני קונה 14 חבילות של 7 מהלינק שהבאתי בהתחלה זה יוצא 98 אזיקונים ב21.14$

מישהו מכיר אתר שאפשר למצוא כאלא בפחות? או שזה הכי זול שאפשר למצוא עם משלוח לארץ?

תודה.

פורסם

אין לי מה לעשות עם 200 האמת ככה שהמחיר הוא 24$

אם אני קונה 14 חבילות של 7 מהלינק שהבאתי בהתחלה זה יוצא 98 אזיקונים ב21.14$

מישהו מכיר אתר שאפשר למצוא כאלא בפחות? או שזה הכי זול שאפשר למצוא עם משלוח לארץ?

תודה.

זה הכי זול שמצאתי:

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-100-Pcs-VELCRO-Strap-and-cable-ties-packing-accessories-for-cables-and-lines-Mix/602122536.html

פורסם
  • מחבר

מה זה CRT?

פורסם

זה המשתמש שהגיב למעלה ואמר שחיפש כאלה.

פורסם
  • מחבר

גם אם אני ימכור לו מאה זה לא יחסוכ יותר מכמה דולרים בודדים ככה שאני יחכה יום יומיים ששני משתמשים באיבי יענו לי

(אחד מוכר 100 ב10$ אבל אין משלוח לישראל אז שאלתי אותו אם הוא יכול לשלוח בכל זאת והשני מוכר בחבילות של 7 ושאלתי אותו בכמה הוא ימכור לי 100)

אם הם לא יענו אני יקנה את החבילה ב21$

תודה רבה לכולם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

yakirsh4

יש חדשות? המוכרים באייביי נתנו לך תשובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים