עבור לתוכן

שיתוף מדפסת(קווית) ברשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי מדפסת עם יציאה לרשת קווית עד עכשיו היא הייתה קרובה למחשב ככה שלא היה צורך במשהו מיוחד היא חוברה דרך כבל USB רגיל למחשב(לא היה שימוש ביציאת הרשת שלה). עכשיו המחשב עבר לחדר אחר והיא נשארה באותו מקום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אותה לרשת האלחוטית בבית בעזרת מתאם פשוט או שאני חייב לקנות שרת מדפסת בשביל זה?

תודה מראש

פורסם

אתה חייב שרת מדפסת, ישנם כאלה קטנים שתחברים דרך USB, אין לך אפשרות לחבר אותה לרשת בחיבור קווי? איפה הנתב יושב?

פורסם
  • מחבר

אתה חייב שרת מדפסת, ישנם כאלה קטנים שתחברים דרך USB, אין לך אפשרות לחבר אותה לרשת בחיבור קווי? איפה הנתב יושב?

העברתי גם אותו לחדר עם המחשב(פשוט המחשב הזה הוא תמיד מחובר לאינטרנט וגם משמש למשחקי רשת) חשבתי להעביר כבל RG אבל זה חתיכת סיפור :\

פורסם

ועכשיו אין ליד המדפסת שום מחשב? ואתה לא יכול להעביר אותה ליד הנתב או ליד מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

ועכשיו אין ליד המדפסת שום מחשב? ואתה לא יכול להעביר אותה ליד הנתב או ליד מחשב אחר?

יש שם מחשב רק בסופי שבוע(שאח שלי בא ומחבר את המחשב הניד שלו...) ולעביר אותה ליד הנתב זה בעייתי...

הרעיון המקורי שלי היה לחבר אותה לAP שיש לי בבית הבעיה שבדיוק היום גילתי שהוא הפסיק לעבוד :\

פורסם

ואין לך אחריות על הAP ?

פורסם
  • מחבר

ואין לך אחריות על הAP ?

לצערי לא

חוק מרפי בדיוק לפני כמה חודשים היא עברה :\

פורסם

אז אין הרבה אפשרויות, מתאם על גבי החשמל לא ישתלם לך כי הוא יקר יחסית, AP יהיה יותר זול ולגבי שרת מדפסת אתה צריך לבדוק, אין לי מושג מה המחירים שלהם כיום.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה המהירה

(מרפי חתיכת בן זונה :bash: )

פורסם
  • מחבר

שאלה,

שרת מדפסת ייתן לי עוד פונקציות מAP רגיל?

כי אני ראה שAP יותר זול אז רציתי לדעת אם יש איזה פונקציות נוספות ששוות לשלם יותר עלהם

פורסם

לא, שרת מדפסת מיועד למדפסת בלבד, זה מכשיר דיי "פרמיטיבי" שכן הרבה מדפסות היום כמו שלך מגיעות עם שרת מדפסת פנימי, רק שאצלך השרת מדפסת הוא קווי ולא אלחוטי, אין ספק שAP יהיה לך עדיף אם הוא יותר זול וגם יאפשר להרחיב את הרשת האלחוטית בבית, וכמובן לחבר אליו מכשירים נוספים קווית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים